Egyetértetek azzal hogy a közmédia legyen politikamentes?
Mondjuk számomra a Soros-kampány is undorító.
Most függetlenül a politikától és mondanivalótól, egyszerűen ilyet nem lehet(ne) csinálni. Ilyet, hogy egy "szabad" és "demokratikus" országban névvel, arccal mutassanak egy embert plakátokon, hogy tessék, őt kell utálni, őt kell gyűlölni, minden miatta van. És mindez az "ország nevében".
Mert oké, tegye ki, hogy FIDESZ és akkor az a párt véleménye. De undorító, hogy az ország nevében keltik a gyűlöletet.
Illetve elgondolkodtató maga a tény, hogy ennyi erővel akár ÉN is egy plakáton találom magam egy nap, hogy tessék itt van Kiss Pista, nincs velünk, tehát ellenünk van, őt kell gyűlölni.
A politika, úgy ahogy van, undorító, gyomorforgató. Kb. mint amikor két nyakig szaros ember azon vitázik, ki a büdösebb, szagolni meg a nép szagolja mindkettőt.
Arról nem is beszélve, hogy bár papíron a politikát arra "találták fel", hogy megoldjon bizonyos problémákat, alig 2000 év alatt eljutottunk oda, hogy ő maga a probléma. Ez azért nem semmi, földtörténeti léptekben mérve kb. 1 nanoszekundumnyi idő...
Úgyhogy én amellett vagyok, hogy a politika távozzon a közmédiából (is).
Aki buta, könnyen befolyásolható és nincs más narratívája, annak sajnos beleívódik a fejébe a kormánypropagandája. Aki messzebb is ellát, az undorodik ettől. Én is inkább a meccseket online streamen nézem. Inkább jöjjenek a vírusok a gépre, mint az agyamba a "zombítás". A vírusokat egy újratelepítéssel eltudom tüntetni.
Ezt egyébként sajnos jól látják Viktorék. A magyar társadalom nagy része elképesztően buta, tudatlan, főleg a 40+ korosztály, akik még KJ alatt születtek. Talán az adhat reményt, hogy az új generáció jön, akik már nem KJ idején szocializálódtak, vagy a "forradalmár" Viktor alatt...
Az M1-en egyetlen őszinte riport volt, az is azért, mert Bence be volt b@@szva :D
Azért az nem semmi ahogy az egyik agymosott balliberális rálicitál a másik agymosott balliberálisra és követelik hogy politikamentes legyen a köztévé - amit ugyebár ők soha nem néznek, meg senki sem néz, de ők tudják hogy csakis kormánypropaganda megy rajta.
Tudjátok azért van egy rakás csatorna, hogy akinek nem tetszik az egyik, az nézi a másikat. A közmédia nem lehet politika mentes, mert ha az lenne akkor máris nem közszolgálati lenne, hanem egy szórakoztató csatorna vagy természetfilmes csatorna.
Van olyan is, ha ez kell nektek akkor nézzétek azokat!
#18.Értem, de egy sportcsatornán mi szükség van a politikára?
Spilerről beszélek, nem az M1-ről, bár ott is érdekes F1 vagy válogatott meccs közben.
Én kitűznék x idősávot ennek és akkor mehetne akkor korlátlanul, a többibe pedig mehetne politikamentes műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!