Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol élnél szívesebben, Kína...

A Cenz Ura kérdése:

Hol élnél szívesebben, Kína vagy USA?

Figyelt kérdés
ha választani kéne a kettő közül
2021. jún. 4. 14:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
24%
Usában semmiképp.
2021. jún. 4. 14:49
 12/30 anonim ***** válasza:
4%
A libernyákok hazája usa. (De már nem sokáig - Black Lives Matter!)
2021. jún. 4. 14:51
 13/30 anonim ***** válasza:
92%
Inkább az Egyesült Államok. Ha már meg kell szokni a xart hát szokjam meg magamtól, ne erőltetik rám.
2021. jún. 4. 14:51
 14/30 anonim ***** válasza:
18%

13: "Ha már meg kell szokni a xart hát szokjam meg magamtól, ne erőltetik rám."

Majd amikor bírói sípszóra kel megalázkodva térdre ereszkedned, elgondolkodhatsz az idióta hozzáállásodról.

2021. jún. 4. 14:57
 15/30 anonim ***** válasza:
28%

Valamelyik nap mutattak valamelyik híradóban Kínából utcarészletet, már nem tudom milyen apropóból és szabályosan pontosan olyasmire gondoltam mint ez a kérdés mert az utca olyan volt mint itthon (nagyjából) de szó szerint mint a hangyák hemzsegtek a kínaiak benne. És szó szerint megborzongtam mert odaképzeltem magam közéjük mint fehér embert...borzalom. Olyasmi érzés volt az a tudósítás mintha egy kézilabdapálya körbe lenne kerítve és bezsúfolnának oda 1000 kínait és egy fehér embert és járkáljanak, legyenek el egész nap. Borzalmas érzés lenne. Rengetegen vannak "kis helyen" és az a jellegzetes "képük"...

Az USA meg? Az már maga a pokol. Ott ha reggel kilépsz az ajtón és este hazaérsz baj nélkül elmondhatod, hogy hőstettet vittél véghez.

A jó helyek Svájc, és Svájc, és Svájc:-) Meg orosz (természeti szépségek), Cseh (természeti szépségek), Felvidék, Ausztria (itt is egyes részek), Fekete-erdő, egy-két tengerpart, stb.

2021. jún. 4. 14:58
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. Usában már voltam, elég is volt, Kínába meg nem vágyom :)
2021. jún. 4. 15:09
 17/30 anonim ***** válasza:
43%

#15 Kína kétszer nagyobb területre, mint az egész EU, és kb annyival többen is élnek ott, a népsűrűség összességében nem sokkal nagyobb. Teljesen más képet ad Kínáról nyugaton az ujhgur munkatábor melletti település, ahogy északon Belső Mongólia tartományában a jurták, megint más délen Shenzen külvárosa vagy keleten Beijing belvárosa.

De nyugodj meg, a kínaiak is hozzád hasonlóan úgy alkotnak képet Magyarországról, hogy láttak egy képet Párizsról.

2021. jún. 4. 15:10
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem szeretnék egy olyan országban mint az USA . Nagyon furcsa rendszere van hogy arról ítélik meg az embert milyen a hitelminősítése. ( aki csak a netről látta az USA-t nem tudja miről beszélek). Kínában sem szeretnék élni mert ott meg egy rossz mondat miatt bebörtönzik az embert
2021. jún. 4. 15:16
 19/30 anonim ***** válasza:
23%
#14 Fáj az igazság vagy mi?😂😂
2021. jún. 4. 15:39
 20/30 anonim ***** válasza:
10%
#18 Kínában csak a rezsimet nem szabad bírálni, mindent mást lehet. USA-ban pedig csak a rezsimet lehet bírálni, semmi mást nem szabad.
2021. jún. 4. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!