Hol élnél szívesebben, Kína vagy USA?
13: "Ha már meg kell szokni a xart hát szokjam meg magamtól, ne erőltetik rám."
Majd amikor bírói sípszóra kel megalázkodva térdre ereszkedned, elgondolkodhatsz az idióta hozzáállásodról.
Valamelyik nap mutattak valamelyik híradóban Kínából utcarészletet, már nem tudom milyen apropóból és szabályosan pontosan olyasmire gondoltam mint ez a kérdés mert az utca olyan volt mint itthon (nagyjából) de szó szerint mint a hangyák hemzsegtek a kínaiak benne. És szó szerint megborzongtam mert odaképzeltem magam közéjük mint fehér embert...borzalom. Olyasmi érzés volt az a tudósítás mintha egy kézilabdapálya körbe lenne kerítve és bezsúfolnának oda 1000 kínait és egy fehér embert és járkáljanak, legyenek el egész nap. Borzalmas érzés lenne. Rengetegen vannak "kis helyen" és az a jellegzetes "képük"...
Az USA meg? Az már maga a pokol. Ott ha reggel kilépsz az ajtón és este hazaérsz baj nélkül elmondhatod, hogy hőstettet vittél véghez.
A jó helyek Svájc, és Svájc, és Svájc:-) Meg orosz (természeti szépségek), Cseh (természeti szépségek), Felvidék, Ausztria (itt is egyes részek), Fekete-erdő, egy-két tengerpart, stb.
#15 Kína kétszer nagyobb területre, mint az egész EU, és kb annyival többen is élnek ott, a népsűrűség összességében nem sokkal nagyobb. Teljesen más képet ad Kínáról nyugaton az ujhgur munkatábor melletti település, ahogy északon Belső Mongólia tartományában a jurták, megint más délen Shenzen külvárosa vagy keleten Beijing belvárosa.
De nyugodj meg, a kínaiak is hozzád hasonlóan úgy alkotnak képet Magyarországról, hogy láttak egy képet Párizsról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!