Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok, hogy Hszie...

Támogatjátok, hogy Hszie Si-kuang püspökről nevezzenek el egy utcát Budapesten?

Figyelt kérdés

[link]

Különösen érdekel a konzervatív, keresztény fideszesek véleménye!

2021. jún. 4. 09:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
1%

9: Értem. Mégsem ettől hangos a politikája a legtöbb ellenzéki pártnak a témában. Olyat meg nem állítottam, hogy minden esetben így van.

Amúgy linkelt cikkből is kiderül, hogy vezérszerepet betöltő DK passzív a dologban, ami ilyen esetben cinkosság. A Momentum szerepe is erős az Összefogásban. Az, hogy egy MSZP meg Jobbik kiáll, dicséretes, de nyilván kevés.

2021. jún. 4. 11:48
 12/27 A kérdező kommentje:
Hűha, van itt egy kis szereptévesztés... Ki vagy te, hogy a teljes ellenzéki politikának diktálj? :D Megcáfolom a hülyeségedet, most jön a terelés meg hazudozás. Vezérszerepet betöltő DK, édes istenem. :D
2021. jún. 4. 11:51
 13/27 anonim ***** válasza:
6%
Nem értem Gergőnek ezt az utca átnevezését :( Jó, nem akarja ide az egyetemet, de ha vezetni fogja az országot nem engedheti magának ilyen lepéseket. Nem véletlen, hogy a nyugati országok is üzleteknek Kínával, nem lehet őket kikerülni. Nem lenne jó, ha magára haragítaná őket.
2021. jún. 4. 11:54
 14/27 anonim ***** válasza:
14%
Értem az ellenzéki álláspontot, csak az a bajom vele, hogy láthatóan semmi sem drága ahhoz, hogy a kormánynak ártani tudjanak. Ezért támogatni mégsem tudom, mert elég bolond dolognak tartom Kínát hergelni. Szerencsére a kínai külügyminiszter pontosan tudja, hogy ez nem Magyarország véleménye, és nem úgy tűnik, hogy érdemben befolyásolhatja a velük épített kapcsolatainkat. Épüljön fel a Fudan, mellette épüljön fel a Diákváros is, vezető politikusainktól pedig azt várom, hogy harcolják ki, hogy tehetséges magyar hallgatók és oktatók szép számmal és minél kevesebb nehézséggel lehessenek majd az egyetem részei. A mindenkori ellenzéktől pedig azt várom, hogy igyekezzen úgy küzdeni és úgy szavazókat maga mellé állítani, hogy az ország érdekeivel semmiképpen ne akarjon szembemenni.
2021. jún. 4. 11:56
 15/27 A kérdező kommentje:
Az országnak nem érdeke 500 000 000 000 forintért egy kampuszt adományozni egy kínai magánegyetemnek, itt bukik a dolog. És ha az átnevezés az ország álláspontja lenne, akkor mi lenne? Nem épülne meg a Budapest-Belgrád vasút? Hála istennek! Bárcsak azt hinnék, hogy ez az ország álláspontja!
2021. jún. 4. 11:59
 16/27 anonim ***** válasza:
98%

"Az országnak nem érdeke 500 000 000 000 forintért egy kampuszt adományozni egy kínai magánegyetemnek"

Szerintem ezt fel sem fogják (hogy mennyi pénz, hogy ajándékba adjuk hitelből...).

Csak azt, hogy ellenzék=lipsi=rossz

2021. jún. 4. 12:03
 17/27 anonim ***** válasza:
7%
Higgyétek el, elég sok emberhez eljutott már az "eladósodás" üzenete, így többek között hozzám is. Az emberek nagyrészének fogalma sincs arról, hogy ez mennyi pénz egy ország költségvetésében, ezért az összeg ugyan első ránézésre persze hatásos, de tudjátok például, hogy mennyi megy el évente nyugdíjakra például? :) Nem elbagatellizálni szeretném én sem, de ez nem valamiféle kidobott pénz. És elég nagy baj, ha valaki nem érti, hogy mennyire az ország érdeke is, hogy a világ egyik top egyetemének legyen itt egy Campusa. Ez nagy dolog, légyszi ne próbáljátok meg elb@szni!
2021. jún. 4. 12:42
 18/27 anonim ***** válasza:
8%
Mellesleg a Budapest-Belgrád vasútvonal is stratégiai jelentőségű beruházás az ország számára (kb. lehetetlen, hogy ne térüljön meg belátható időn belül). Azt még megértem, ha pl. a hollandok támadnak minket miatta, hiszen komoly gazdasági érdekük, hogy a rotterdami kikötő forgalma véletlenül se apadjon, nade hogy magyarok ágállnak a saját gazdasági érdekeink ellen, az szerintem egészen szürreális.
2021. jún. 4. 12:50
 19/27 anonim ***** válasza:
97%

17

Először az általános és középiskolákat kéne rendbe tenni!

"Szarból nem lehet várat építeni."

2021. jún. 4. 12:50
 20/27 anonim ***** válasza:
1%
12: Akkor ki tölt be vezérszerepet? Halljuk. :)
2021. jún. 4. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!