Ma (2021. Június 4.) lett a Trianoni-békeszerződés 101 éves. Gondolatok?
Ha a Magyar is lett volna kisebbség, akkor sem lett volna igazságos Trianon mert, azok a népek akik itt laktak, azoknak szegről végről magyarnak kellett volna vallaniuk magukat, mert Magyarországon éltek, egy olyan helyen éltek ahol volt MAGYAR KIRÁLYSÁG magyarterület ! Ezért amit tettek az árulás volt.
Hogy jobban értsd: Ha van egy házad, ami a TIÉD mint Magyar, de veled él 10 darab Német, akkor nem a Németeké lesz a ház, és senki nem ruházhatja át arra a 10 Németre a házat, mert az a ház papíron a tiéd, mint magyarszármazású ember.
Természetesen ez fordítva is igaz.
Akkor ezen az alapon az összes szomszédunkat leárulózhatnád.
Én speciel cirka 2000 kilométerrel költöztem arrébb, mert úgy gondoltam, hogy itt jobb életre van kilátás. Volt olyan szomszédom is, aki Erdélyből jött át Magyarországra még a szocializmus alatt.
Bő száz éve élnek magyarok az elcsatolt területeken, de az keveseknek jutott eszébe, hogy felkerekedjenek és mondjuk Magyarországra költözzenek. Nincs ezzel semmi gond csak akkor a nyöszörgést be kellene fejezni hogy így meg úgy rossz nekünk, milyen jó lenne Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!