A Fidesznek a Kínai Kommunista Párt kiszolgálása fontosabb, mint a magyar diákok támogatása?
20: az, hogy a CEU nem az állam által felvett hitelből épült, ez a Fudan meg abból fog. Tehát mi veszünk fel rá hitelt, majd a magyar diákok a tandíj miatt kisebbségben kerülhetnek csak majd be, leginkább ösztöndíjjal
A CEU egy privát intézmény volt, ott nem volt ez probléma, mert nem közpénzből gazdálkodtak. Ez a különbség.
Ott is sok külföldi tanult, de ott nem mi fizettük a hitelt az egyetem létrehozására, mint a Fudan esetében.
Az ellenzék által ajnározott CEU ezek szerint sokkal többet ér mint egy másik nemzetközi egyetem?
A CEU - ba nem kerültek kisebbségbe a magyar diákok mert az a jó egyetem a kínai egyetemben pedig igen mert az a rossz egyetem?
Egyetlen érvetek ellene az, hogy hitelt vettünk fel rá. Ami aztán megtérül mivel számos új munkahelyet teremt és a külföldi diákok devizahasznot jelentenek. Nem is beszélve a többitől.
Ezután pedig ismét mantrázd el ugyanazt, hogy megint megérkezzünk ugyanide...
22
Szeintem a CEU ra se volt és nincs is szükség.
A Fudan pedig NEM "nemzetközi egyetem".
Az ÉN kifogásom a Fudan ellen egyáltalán NEM anyagi természetű. Hanem az, hogy az ÉPÍTÉSÉT egy ebben és MAGYARSÁGban teljesen képzetlen, kínaimádó, Kínában a Fudanon turisztika fedéssel kiképzett MNB főtanácsadó 30 éves magyar egyetemre sose járt akárki nyomja. A többi kínai telepítéssel együtt.
Az is kifogásom, hogy a MNB főtanácsadójának, ennek a 30 évesnek a kínai felesége a vezetője a Fudan Magyarország RT-nek.
Tessék meghallgatni a Horváth Levente tavalyi rádióbeszélgetését a kínaimádatáról és a Fudannak kapcsolatos terveiről.
Ugyanannyi pénzből, mint amit a Fudan KÍNAI egyetemre ki készülnek dobni, egy magyar egyetemet be lehetne finanszírozni az első 30-ba, ha ez olyan nagyon fontos. Mondjuk a Sotét, pl.
"Ugyanannyi pénzből, mint amit a Fudan KÍNAI egyetemre ki készülnek dobni, egy magyar egyetemet be lehetne finanszírozni az első 30-ba"
Esetleg a legjobb 500 - ba. Magyarországról egyetlen egyetem sem jutott be a legjobb ötszázba de az 500-550. hely környékén van a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem, az ELTE és a Pécsi Tudományegyetem pedig a legjobb hétszázban vannak. Fudan Egyetem a 34. helyet foglalja el. Egyetlen olyan egyetemünk sincs ami vetekedhetne a Fudannal.
24
HA egyáltalán számít a hányadikság, akkor meg kell nézni a kritériumokat, hálózatot építeni a stratégiailag kívánatos személyekkel a megfelelő nemzetközi helyeken, ANNYI pénzzel, amennyivel a szám szerint "elöl állók" elérték a "helyezést".
Mint ahogy Fudannak -és/vagy a kínai államnak- is CSAK pénzbe került, hogy betelepítsenek egy a kínai érdeket szolgáló FŐTANÁCSADÓT a MAGYAR-NEMZETI bankba.
Először 17 évesen cserediákként finanszírozni, aztán ösztöndíjat -PÉNZT- adni neki a Fudanra, Aztán a saját kínai diákjaik helyett olyan ösztöndíjat adni neki, mint a magyar kiemelt köztársasági ösztöndíj, aztán a külföldi diákok vezetőjévé tenni -sok repi pénz-, aztán főkonzullá kineveztetni -pénz és kapcsolatok, ami pénzbe kerül-.
Ráállítani egy lányt/nőt, amiben a keletiek eleve szakértők, ez is pénz és pénz.
25.
Annyi pénzt nem tudnak előteremteni egy magyar egyetemre amiből ezt lehetne finanszírozni.
Nem kell mindjárt összeesküvéseket mindenbe belelátni. Ez nagyon olyan szagú.
Nyilván nem fognak egy Kínai egyetem élére olyan személyt rakni, aki nem is hallott Kínáról!
26
Meghallgattad a beszélgetést? Elolvastad a Horváth Leventéről nyilvános dolgokat?
A Fudan pedig nem EGY "kínai egyetem", annak is utána lehet nézni.
(a kínai nem nagybetű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!