Ez az ellenzék alkalmas lenne a kormányozni?
A parlamentben bohóckodnak havi 2 millióért, nincs értelmes emberük, se programjuk mit akarnak ezek?
Mellesleg 6+ párt együtt életveszélyes Szloviba 4 párt összeveszett egymással azóta csak a káosz van..
Nyilván nem.
Szerintem ők maguk is félnek attól, mi lenne, ha...
Akik alkalmasak (lettek volna) azokat már vagy a NER vagy a szélsőséges ellenzékiek kiutálták, kiüldözték vagy kiábrándították a politizálásból.
Gondolok itt Schiffer Andrásra, Vona Gáborra, Szigetvári Viktorra, Bajnai Gordonra és még sorolhatnám.
"A parlamentben bohóckodnak havi 2 millióért, nincs értelmes emberük, se programjuk mit akarnak ezek?"
Mondjuk ez igaz a Fideszre is.
A Fidesznek ott van Orbán Viktor szerintem jó politikus, ember.
Programja is van még 2009-ről nagyjából azon a vonalon haladnak.
Én a Mi Hazánknak adnék esélyt, de kell nekik még egy ciklus a felkészülésig. Rengeteg értelmes jó képességű politikus van a csapatában.
Az viszont teljesen hihetetlen hogy akik összeálltak mint a birkák elvek és tartás nélkül, azok mennyire buták és alkalmatlanok.
Látható a megnyert városaiban:
Miskolc, Eger, Sződ, Terézvárosi, de hát Bp is.
Leállt szinte minden, a főpolgármester még szűk két év után már menne is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!