Miért nem szeretitek az egyetlen hiteles magyar pártot?
Figyelt kérdés
Hiszen mindig is az ő kormányzásuk alatt volt Magyarország "aranykora"!
Gyurcsány Ferencre is ráfogjátok, hogy lop csal hazudik közben mindenki tudja, hogy ez nem igaz! Én nem értelek titeket miért kell őket utálni? Mi lesz így az országgal?
Hagyni kellett volna a reformokat véghez vinni... Ez a jobbik is annyira kelett mint ablakostótnak a hanyattesés...
A kérdező ironizál,aki még nem vette volna észre...
2010. aug. 24. 21:17
13/23 anonim válasza:
Én is gondolkodtam az irónián, nem lehet valaki ennyire elvakult, de sose lehet tudni... Nagyon nem egyértelmű,hogy most mit is akar. Amúgy meg ha ironikus, akkor tudja a választ maga is, akkor miért így teszi fel a kérdését? Miért nem úgy,hogy szerintetek mi volt a hiba. Vagy vmi ilyesmi...
2010. aug. 24. 21:27
14/23 anonim válasza:
Inkább a 'hanyattesés'. :D
Nem igaz nem unalmas még , ezt nap, mint nap megkérdezni... Na, jó kicsit másak a megfogalmazások.
Ferit, nagy 'F'-l írjuk. :D
2010. aug. 24. 21:28
15/23 anonim válasza:
Nem létezik sem egyetlen, sem hiteles párt, még akkor is azt mondom, ha eddig mindig egy pártra szavaztam...
2010. aug. 24. 21:39
16/23 anonim válasza:
az aranykora idézőjelben van! tutira viccel, mármint néhány elvakult öegtől és a szoci politikusok rokonaitól eltekintve ez kevés ember száját hagyja el úgy komolyan mondva.
2010. aug. 24. 21:40
17/23 anonim válasza:
Az aranykort akkor is rakhatja idézőjelbe, ha komolyan mondja, mert ugye az aranykor egy mítosz arról az időről,amikor tényleg minden tökéletesen és gondtalanul működött, mielőtt az ember elkezdte volna a pusztítást. Tehát egy hasonlat. Amúgy meg sokan rosszul használják az idézőjelet.
2010. aug. 24. 21:57
18/23 anonim válasza:
Hát vannak olyan hülye emberek, mint te is, akiknek annyi pénzük van, hogy az egész gyurcsány korszakból csak annyit vett észre, hogy jaj, lárifári menni kell szavazni az MSZP-re 4 évente. A másik réteg, akik nem ilyenek mint te, azok meg azt vették észre, hogy télen a gázszámla nem 30.000Ft, hanem 48.000...
Biztos vagy benne, hogy magyar párt? :O Nem véletlenül a neve az? Meg miféle reformok? Bokros csomag?
2010. aug. 25. 01:06
19/23 anonim válasza:
Ö maga Gyurcsány Ferenc bevallota hogy lop, csal, hazudik, akkor ebben mi a nem igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!