Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz kormányváltás...

Szerintetek lesz kormányváltás 2022-ben?

Figyelt kérdés
Attól függetlenül, hogy melyik pártot támogatjátok. Csak a logikus gondolkodást figyelembevéve lesz kormányváltás szerintetek, vagy nem? Mennyi esélyt jósoltok?

2021. máj. 31. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem szoros lesz a verseny,a Média nagy befolyásoló tényező, Budapesti főpolgármester választásnál is sokat számított,én a jelenlegi kormányra szavazom,de valószínű az ellenzék fogy nyerni.
2021. máj. 31. 14:56
 12/17 Rothadó Narancs ***** válasza:
55%
70 % hogy Orb@n kiűzetettik a páholyából.
2021. máj. 31. 15:04
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

12# "Orb@n kiűzetettik a páholyából."

Honnan veszed, hogy Orbán szabadkőműves?

2021. máj. 31. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Egy éve is azt írtam, hogy a járványkezelésen fog múlni a választás.

Ha nem lesz ősz végén egy újabb jelentős hullám, akkor az ellenzéknek nem lesz esélye. Az eddigi erősödésük is az oltások megindításáig tartott.

Ha lesz újabb jelentős hullám az országban, akkor az ellenzéknek könnyű dolga lesz, ugyanazokat kell mondani, mint eddig.

2021. máj. 31. 15:31
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem lesz kormányváltás.

Ha nem lenne a válság akkor csak egy sima kétesélyest mondanék az ellenzeki közös lista miatt.

2021. máj. 31. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Lehetséges. A vírus miatt most minden politikus meggyengült, abal oldal meg mondja h mennyivel jobban kezeltek volna ok.

Meg igy is,hogy mo n viszonylag kontrol alatt volt

2021. jún. 2. 22:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a szörnyű igazság, hogy bármit is gondol, aki ellenzéki azt kell hazudni, hogy LESZ! Ezen a ponton már nincs értelme lamentálni, mindenkit arra kell bátorítani, hogy elmenjen szavazni. A Fidesz is ezt csinálja.
2021. jún. 7. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!