Karikó Kati ügynöki multjára hogy derült fény?
Én csak nézek, hogy mik nem derülnek ki kikről. Azt hiszem először Gödény oldalán jelent meg. Nyílván oltásellenesnek éri meg lejáratni az oltás felfedezőjét. De vajon hogy jutott Gördény bírtokába az info? Egy másik oltásellenes politikus DK-s a levéltárból szivárogtatta ki neki? Kapott érte pénzt?
És akkor egy vírusszkeptikus orvos/dr ilyeneket kéjjel mesél el? Csak hogy lejárassa az oltást?
Ugye vágod hogy megzsarolták és úgy "szervezték be". Ha akkora nagy komcsi lett volna, nem menekül el külföldre...
A DK-sok elég nyíltan viszik a marxista vonalaikat, elég ha csak egy régi ávh-s vagy főmufti életben van, aki benne volt, az kiszivárogtathatja.
Elég gusztustalan módszer, pláne h a saját portán nem néznek körbe...
A baloldal meg egy 3/2es ügynököt választott meg miniszerelnöknek.
Ja tudom az más mert a liberálisok ilyenek eleve, úgy hogy az nem gond!
Ja persze
El vagy tévedve kedves kérdező!
Karikó Katalin nem azért kapta a kitüntetését, mert jó szolgálatot tett a Fidesznek, hanem azért mert világszínvonalú eredményeket ért el vakcina fejlesztésben
Persze ha karaktergyilkolni kell akkor a hlye kis libsi pöcsök azonnal tolonganak!
Én nem hibáztatom, hogy annak idején inkább aláírt és nem tette tönkre a tudományos pályáját.
De tanulhatna saját magától. A kormány táblázatához adott kiegészítései után azt írta, hogy megbánta és jobb lenne távol tartania magát a politikától.
Ehhez képest hagyja, hogy egy kétes moralitású kormányfő propagandaeszköznek használja. Inkább csak szigorúan a tudományos fórumokkal kellene kapcsolatot tartania.
Egy 2017-es kiadású könyvben már megjelent ez. Csak ugye a járvány kezdetéig senki se tudta, kicsoda Karikó Katalin. Amikor már ismert lett, akkor meg vagy eszébe jutott valakinek ez, vagy rákeresett és rátalált erre.
Egyébként 5-ösnek igaza van: ezen a szinten lehetett volna nemet mondani. Maximum nem megy pár évig nyugati konferenciára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!