Az okos vezetőink miért nem találták már ki,hogy tartósabb legyen a fizetési eszköz ? (Pénz)
Figyelt kérdés
Az ausztráloknak sikerült. Műanyaggal vonták be és mosás után sincs semmi baja. Ezek meg még mindig itt sz.rakodnak a papírral . Az ausztrál készpénzt még eltépni is nehéz.2021. máj. 31. 11:28
11/17 anonim válasza:
#6: Az előtte lévő baloldali kormánynak a tripláját sikerült inflálni a forinton. Csak nézd meg a statisztikát.
12/17 A kérdező kommentje:
nem is akartam mert kretén kötekedő f'szkalap vagy. Ilyenekkel nem foglalkozom mint te mert tereled a szót gyökér.
2021. máj. 31. 13:15
13/17 anonim válasza:
Az lett megkérdezve, hogy konkrétan mi problémád a mostanival és miért ez a problémád :D Nem volt bonyolult az a mondat pedig. Látszik, hogy csak egy buta, tájékozatlan gyerek vagy.
14/17 A kérdező kommentje:
Fideszes bérkomizókkal nem tárgyalok. Tele van sajnos velük az oldal így te is ilyen vagy ezért nem tárgyalok veled.
2021. máj. 31. 13:55
15/17 A kérdező kommentje:
Gyerek sem vagyok de mondtam már . Silány és nem tartósabb a készpénz úgy mint az ausztrál dollár. Fogtam és szándékosan mostam is ki ausztrál dollárt semmi baja sem lett. Mivel anyámék rengeteg magyar pénzt mostak ki nem direkt azoknak baja lett nem kevés de én ezt írtam hogy mi a bajom a magyarral.
2021. máj. 31. 13:58
16/17 anonim válasza:
Azért vagyok fideszes "bérkomizó" mert kinevettelek? :(
Egyre lejjebb kaparod magad :D :D
17/17 anonim válasza:
Tényleg? Mikor volt ez? Szerintem én átaludhattam, mert amennyire tudom 240 Ft körül volt a nyitó árfolyam és 260 körül adták át a fidesznek.
Most 360.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!