Pálinkás József jó miniszterelnök lenne?
Figyelt kérdés
Nem fogják persze megválasztani, de tegyük fel, ha ő ülne a miniszterelnöki székben.
Attól is tekintsünk el, hogy 'tökéletes' volna, mert ilyen nincs. Túl sokan hisznek a választásokkor is a 'nagy ő'-ben, a 'megváltó'-ban, pedig senki se tehet csodát.
Pálinkással lehetne mondjuk több pozitív előrelépés és kevesebb rossz?
2021. máj. 30. 15:00
1/12 anonim válasza:
Orbán Viktor a legjobb miniszterelnök!
2/12 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, de esélytelen. Magyarországon a parizeres meg pörköltszaftos figurák tudnak csak választást nyerni.
3/12 anonim válasza:
Annyira nem, mint a szépségesen szép Potocskáné Kőrösi Anita.
4/12 anonim válasza:
Korrekt figurának látszik, így nem sok esélye lenne a gátlástalan fideszes maffiózókkal szemben.
6/12 anonim válasza:
Aligha lehet Magyarországon sikeres miniszterelnök, aki mögött nincs komoly párt. Mögötte meg gyakorlatilag senki nincs. Magyarországon egy koalíció kb folyamatos hatalmi harcokat és kormányválságot jelent, ide keményebb valaki kell, nem egy akadémikus széplélek.
9/12 anonim válasza:
Orbánnál meg Gyurcsánynál jobb lenne, az biztos.
10/12 anonim válasza:
Szerintem jó lenne de nem politikus alkat.
Nem is értem, hogy egy értelmes tudós ember miért akar belekeveredni ebbe a politikai mocsokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!