Elképzelhető még egy olyan mértékű lezárás mint volt vagy az átoltottság miatt már kevés rá az esély?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 20:39
21/34 anonim válasza:
21, itt már nem sokat ér a biológiai tudás,legalábbis sokra nem mész vele. Gyakorlatilag kimondták, hogy a virus laborból származik és nagy esélyel kreált. B@szhatod a biológiát. Ez már politika, az elejétől.
22/34 anonim válasza:
Persze, kimondták, az indexen :D nem érzed magad amúgy egy birkának, aki minden gagyi hírt elhisz?
23/34 anonim válasza:
23,te korlátolt gyökér, az index csúszott egy hetet. A külföldi sajtóban már rég írják. Gondolom oltás meg volt, csak szólok, visszacsinálni már nem lehet. Lesznek még itt meglepik😂
24/34 anonim válasza:
Gondolom meg vagy róla győződve, hogy most veled jót csináltak😂. Majd azért gondolj vissza erre az időszakra, mikor beüt a krach.
25/34 anonim válasza:
23, szép lassan, minden kiderül és tényleg úgy lesz, ahogy a laposföldhívők mondják az elejétől. Aki már beadatta a kisérleti cuccot, annak csak a remény maradt, hogy tévednek a károgó gödényisták világszerte, bár erre egyre kevesebb az esély. Lassacskán egyre többmindent beismernek, már a facebook sem tiltja le ezeket a hozzászólásokat, eddig letiltották. Reméljük szerencséd lesz neked is.
26/34 anonim válasza:
25-ös ne bántsd őt ezért, mert ilyen. Nem érdekel, hogy lexarozza a diplomámat. Bár szerintem örülni kellene annak, hogy van, aki termel helyette, normális ételt rak a szájába. Igaz sokaknak teljesen megfelelnek a gmo cuccok is. Akkor szúrjunk magunkba még egy kis tüskefehérjét, attól még jobb lesz a hangulatunk.
27/34 anonim válasza:
Termel helyette? Most magadra gondolsz? Laborvezető vagyok az egyik legnagyobb élelmiszeripari gyárban, de ne zavarjon. Csak épp magasabb végzettségem van, mint neked, mert azon kívül, hogy biológia bsc+mesterem van, ezen kívül élelmiszermérnök és minőségi/biztonsági mérnök is vagyok.
Azaz, veled ellentétben én értek ehhez. Ez komoly, GMO? Te erről sem tanultál semmit, hogy képes voltál ezt ide benyögni? Azért ez már szánalmas :D
28/34 anonim válasza:
Ez van, mikor a korlátolt gyökér beég :D
29/34 anonim válasza:
Engem nem zavar, de, hogy egy arrogáns egoista bunkó vagy, ezt bebizonyítottad. Semmi alázat nincs benned, a diplomához ilyet nem kaptál.
Tömd magadba a xarjaidat, amiket az élelmiszeripari gyárban legyártotok.
30/34 anonim válasza:
Ne aggódj, te is tömöd magadba ;) Arról, hogy nincs vitakultúrád te tehetsz és ez miatt nem a másik az arrogáns meg az egoista, szimplán nem mindenki tűri ugyanúgy a tudatlanok pofátlan okoskodását. Ha nem értesz hozzá, akkor nem is kell hozzászólni a témához, pláne nem ilyen bicskanyitogató stílusban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!