50-100 év múlva Magyarország már egy cigány többségű terület lesz?
Adok neki 20 évet, tekintettel a magyar fiatalok vészes elvándorlására, az itthon maradt magyarok nagyon alacsony viszont a romák nagyon magas szaporulat arányára.
Ahogy a románok szokták énekelni meccseken:
"Ria, ria, Ciggania"
Hát ez lesz a jövőnk. Én ebből nem kérek, a románoknak lett igaza.
Tudod az a szomorú, hogy egy gyárban dolgozom éjszakás műszakban diákmunkán, minden munkatárs normális, azonban a héten jött egy retkes cigányt, aki vegzálja a többieket. De tipikusan az olyan fajta, akinek ha visszaszólnál félhetnél, hogy átvágja a torkod a mosdóban.
Nem tartom magam egy gyáva embernek, de azt sajnos már megtapasztaltam, hogy az ilyenekkel szemben nem állhatsz ki magadért, különben képes és megöl egy szikével, de segítséget sem kérhetsz, mert a felettesek sem mernek közbeavatkozni, mindenképp te jönnél ki szarul belőle.
Úgy döntöttem az lesz a legüdvösebb, ha többet nem vállalok éjszakás műszakot, elkerülve ezt a tetvet, pedig sokkal jobban fizetne.
Az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy ezek szülhetik a kölyköket raklapszámra, még támogatásokat is kapnak. Én magyar ember, viszont a saját hazámban alul kell, hogy maradjak ilyen tetvekkel szemben, ha nem szeretnék nagyobb problémát magammal, vagy ne kelljen attól félnem, hogy a pereputty mikor bassza rám az ajtót, és nyír ki a családommal együtt. Persze ezek a mocskok kapnának érte max 2 évet, mert ugye szegények romák, biztos a kirekesztés miatti hirtelen felindulásból nyírtak ki szegénykék. Persze, ha fordított esetben én tenném ezt velük, megbélyegeznének mindenféle rasszista fasznak, azt kapnák érte 20 évet...
50-100 év múlva?
Addigra vége a világnak haver.
Persze, de a fenenagy politikai korrektség miatt nem lesz semmi féle fellépés. Majd átveszik itt a helyet. A társadalom normálisabb része meg elmegy máshova egy fal mögé, ahova már nem engednek be akárkit.
Majd mindenki boldogulhat ott, ahol van, magához hasonló emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!