Az emberek miért az államtól várnak segítséget? Nem látják hogy a politika színház? Miért veszik ezt komolyan?
Nekem piacképes végzettségem van, jól menő vállalkozásom, jól éltem minden kormány alatt. Az ismeretségi köröm és a családom többi tagjáról ugyanezt eltudom mondani.
Teljesen mindegy ki van hatalmon mindenki hazudik, lop, csal, átver.
Szerintem a politikusok a háttérben jókat röhögnek a sok idiótán aki komolyan veszi őket és úgy szidják az általuk utált pártot mintha az életük múlna rajta.
Ne legyenek illúzióink az átlag embernek semmit nem változik az élete, akárki van kormányon.
Az emberek miért nem azzal foglalkoznak amire van ráhatásuk? Tanulni, dolgozni kell, üzleti kapcsolatokat építeni, és aki életrevaló az mindig megszerzi ami neki kell, sose fog rászorulni az állam segítségére.
"Elüldözni az összes éhenkórász pártot, és adott területre képzett profi szakértőket a helyükre!!!"
Ez nagyon szép utópia, csak te is tudod hogy ennek az ég világon semmi realitása nincs. Kb mintha azt várnád hogy hirtelen megköttessen a világbéke és a föld össze háborúzó népe testvérként boruljon egymás vállára.
"Az emberek globálisan szabadulni akarnak ezektől a zsarnokoktól, a központosított médiában történő agymosástól, hogy ezek a kiskirályok rajtuk zsarnokoskodjanak."
Valójában az emberek szeretnének a mostani hatalmasok helyében lenni, hogy végre ők legyenek a zsarnokok.
A legtalálóbb Orbán fogalmazta meg a dolgot, amikor elszólta magát a parlamentben. ("Én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik a diktatúrát csinálták" [by Orbán])
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!