Miért kell covid ellen oltani a gyerekeket is? Azért mert a felnőtt lakosság egy része nem akarja felvenni az oltást vagy más oka van?
Azért kell kérdező, mert az értelmes embereket két oldalról támadják az értelmetlen, de agresszív emberek.
Az egyik oldal még most is azt hajtogatja hogy "nincs is vírus" a másik meg most is hogy "mindmeghalunk".
Az orvosok, akik értenek hozzá, ők kevésbé tudnak megjelenni, mert ők és akik rájuk akarnak hallgatni nem annyira agresszívak, nem olyan hangosak. Így aki a döntést hozza a végén az kénytelen olyan döntéseket is meghozni amit normál helyzetben nem tenne meg.
Most is hallhatod ahogyan hergelik az embereket - a szülőket akik féltik a gyerekeiket - hogy jön a következő hullám, a gyerekek nem védettek, majd ekkora meg akkora baj lesz stb. stb. Mivel a hergelők rendkívül hangosak és agresszívak, sok szülő el is hiszi amit mondanak és el is várja utána a döntéshozóktól hogy védje meg a gyerekeiket egy védőoltással. Erre mást nem tudnak lépni mint hogy amint lehetőség és vakcina lesz hozzá, a fiatalabb gyerekeknek is LEHETŐSÉGE LESZ az oltásra.
Nem lesz kötelező éppen úgy ahogy a 18 év alattiaknak sem az mg senkinek sem az. Csak meg kell teremteni a lehetőségét annak, hoyg ha valaki szeretné, akkor a gyerekének is beadathassa.
Mivel az én legkisebb gyerekem 16 éves, nem tudom miképpen döntenék a helyükben. Azt tudom hogy nagyon örültem hoyg megkaphatta a védőoltást, mert annak ellenére hogy tudom a legkevésbé rájuk kockázatos, hoyg láttam, nagyobb gond nélkül át is esett ősszel a fertőzésen, de 5 hónapra elvesztette a szaglását, vagyis volt súlyos következménye. Nem szeretném ha később valami más kár érni csak mert nem kaphatott védőoltást ellene.
Talán ha kisebb lenne a gyerekem én is azt akarnám hogy oltathassam be.
Azert, mert az emberek egy reszenek teljesen elvette az eszet a felelem es remegve varjak, hogy a gyerekeiket is beoltathassak. (Ezt megtamogatja a propaganda, mert ugyan az elmult tobb, mint egy ev adataibol vilagosan latszik kikre jelent veszelyt a fertozes, a propanda nem csitul es a "kovetkezo varians mar a gyerekeket veszelyezteti", ahogy az elozo is persze, de arra ki emlekszik mar.) A kiveteles esetek altalanoskent valo bemutatasa pedig beinditja az osztonszinten letezo emberek legosibb panikkreakcioit. Lasd ezt a kerdezot, es nincs egyedul.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
8 szinte azonos időben (pár nap eltéréssel) a magyar 2 esettel találtak németeknél is 2 esetet Észak-Rajna-Vesztfáliában. Még arra is lusták, hogy változtassanak a forgatókönyvön, csak copy-paste.
5
A nyálimmunitás a lecsorgó nyáltól őt is megvédi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!