Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell covid ellen oltani...

Miért kell covid ellen oltani a gyerekeket is? Azért mert a felnőtt lakosság egy része nem akarja felvenni az oltást vagy más oka van?

Figyelt kérdés

2021. máj. 29. 10:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Nyereségvágyból.
2021. máj. 29. 10:11
 2/18 anonim ***** válasza:
39%
Amiért influenza ellen is oltanak.
2021. máj. 29. 10:12
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Mert a nyálimmunitás eléréséhez mindenkit be kell oltani.o-199 éves korig.
2021. máj. 29. 10:16
 4/18 anonim ***** válasza:
41%

Azért kell kérdező, mert az értelmes embereket két oldalról támadják az értelmetlen, de agresszív emberek.

Az egyik oldal még most is azt hajtogatja hogy "nincs is vírus" a másik meg most is hogy "mindmeghalunk".

Az orvosok, akik értenek hozzá, ők kevésbé tudnak megjelenni, mert ők és akik rájuk akarnak hallgatni nem annyira agresszívak, nem olyan hangosak. Így aki a döntést hozza a végén az kénytelen olyan döntéseket is meghozni amit normál helyzetben nem tenne meg.

Most is hallhatod ahogyan hergelik az embereket - a szülőket akik féltik a gyerekeiket - hogy jön a következő hullám, a gyerekek nem védettek, majd ekkora meg akkora baj lesz stb. stb. Mivel a hergelők rendkívül hangosak és agresszívak, sok szülő el is hiszi amit mondanak és el is várja utána a döntéshozóktól hogy védje meg a gyerekeiket egy védőoltással. Erre mást nem tudnak lépni mint hogy amint lehetőség és vakcina lesz hozzá, a fiatalabb gyerekeknek is LEHETŐSÉGE LESZ az oltásra.

Nem lesz kötelező éppen úgy ahogy a 18 év alattiaknak sem az mg senkinek sem az. Csak meg kell teremteni a lehetőségét annak, hoyg ha valaki szeretné, akkor a gyerekének is beadathassa.

Mivel az én legkisebb gyerekem 16 éves, nem tudom miképpen döntenék a helyükben. Azt tudom hogy nagyon örültem hoyg megkaphatta a védőoltást, mert annak ellenére hogy tudom a legkevésbé rájuk kockázatos, hoyg láttam, nagyobb gond nélkül át is esett ősszel a fertőzésen, de 5 hónapra elvesztette a szaglását, vagyis volt súlyos következménye. Nem szeretném ha később valami más kár érni csak mert nem kaphatott védőoltást ellene.

Talán ha kisebb lenne a gyerekem én is azt akarnám hogy oltathassam be.

2021. máj. 29. 10:19
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
3: és aki nem él nyájban?
2021. máj. 29. 10:23
 6/18 anonim ***** válasza:
30%
Mert ők is tudják terjeszteni a vírust.
2021. máj. 29. 10:24
 7/18 anonim ***** válasza:
76%

Azert, mert az emberek egy reszenek teljesen elvette az eszet a felelem es remegve varjak, hogy a gyerekeiket is beoltathassak. (Ezt megtamogatja a propaganda, mert ugyan az elmult tobb, mint egy ev adataibol vilagosan latszik kikre jelent veszelyt a fertozes, a propanda nem csitul es a "kovetkezo varians mar a gyerekeket veszelyezteti", ahogy az elozo is persze, de arra ki emlekszik mar.) A kiveteles esetek altalanoskent valo bemutatasa pedig beinditja az osztonszinten letezo emberek legosibb panikkreakcioit. Lasd ezt a kerdezot, es nincs egyedul.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2021. máj. 29. 10:28
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Ebben az az érdekes, hogy nálunk is megjelent az indiai mutáns, ami sokkkkkal veszélyesebb a gyerekekre, mint az összes eddigi. (A magyar csatornák így adták le, a valóság tartalmába most nem megyek bele). De annyira azért mégse veszélyes ezek szerint, hogy bármit tettek volna, hogy ne kerüljön be, hiszen a gyerekek védtelenek egyelőre. Nem fura kicsit?🤔 Most hogy már folynak a kísérletek gyerekoltás ügyben, nagyobb összegben mernék fogadni, hogy mi leszünk az első ország, aki kb.0 éves kortól kezdi oltani a gyerekeket(hiába más a magyar szakértők álláspontja is.)Mert az nem lehet, hogy ne mi nyerjük a "nagy oltási versenyt". Kezdenek rájönni, hogy a felnőttek egy része továbbra se hajlandó beoltatni magát. Jöhetnek az oltottak gyerekei.🤮
2021. máj. 29. 10:50
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

8 szinte azonos időben (pár nap eltéréssel) a magyar 2 esettel találtak németeknél is 2 esetet Észak-Rajna-Vesztfáliában. Még arra is lusták, hogy változtassanak a forgatókönyvön, csak copy-paste.

[link]

2021. máj. 29. 11:03
 10/18 anonim ***** válasza:
37%

5

A nyálimmunitás a lecsorgó nyáltól őt is megvédi...

2021. máj. 29. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!