Dr. Volner Susnyás János Mihály kamupárt-vezér és leendő hacker, miért ilyen kekec, és miért pont a fidesz oldalán?
"A rendre a Fidesszel szavazó Volner János az előválasztás meghackelését ígéri"
„Csak szólok, hogy senki ne érjen meglepetésként, meg fogjuk hackelni a baloldali előválasztást”
Teljesen igaza van....a nem ellenzéki szavazók is vegyenek részt az ellenzéki előválasztáson.
Nekünk ugyan annyit ér a választójogunk. Jogunk van választani, ugyanis a parlamenti választáson az ellenzéki szavazók is véleményt mondanak a kormánypárti jelöltekről, nem??
1: "...az ellenzéki szavazók is véleményt mondanak a kormánypárti jelöltekről, nem??"
De, viszont ti nem véleményt akartok mondani, hanem torzítani az ellenzéki akaratot azért, hogy a pasátok megint uralkodhasson majd négy évig.
2# akkor ezzel az erővel ti is torzítjátok, meg a parlamenti választásokat az is.
A szavazójog egyenlő, tehát ez pontosan olyan, mintha én azt mondom, ne szavazz a parlamenti választáson, mert torzítani akarod a véleményem.
Gondold végig!!!
3-as!
Más szavazni és más hackelni. De a "Hugo Boss" luxus-pártiaknak ez magas!
4# tegyük világossá, az ellenzéki előválasztás egy demokratikus választás, nem?
Én magyar állampolgár vagyok, ugyan úgy. A választójogom pontosan ugyan annyi, mint neked.
Ha én részt kívánok venni rajta, szívem joga. Nem hackelni akarok, hanem szavazni, ahogy te , vagy bárki!!
Mit nem értesz....
5: " Nem hackelni akarok, hanem szavazni,"
De Susnyás Jani hackelni akar, neki már csak hiszel?
„Csak szólok, hogy senki ne érjen meglepetésként, meg fogjuk hackelni a baloldali előválasztást”
Nem. Én nem hackelni akarok, hanem SZAVAZNI...pont.
Az, hogy Volner mit akar, nem tudom, de nem is különösebben érdekel....
"Az, hogy Volner mit akar, nem tudom, de nem is különösebben érdekel...."
Akkor, minek okoskodsz itt?
8# te okoskodsz, meg te vagy aki meg akarja tiltani nekem, hogy részt vegyeknegy " demokratikus" előválasztáson.
Nem én akarom neked megtiltani kicsi csibe 🤫
Ha demokráciásat akartok játszani, akkor ez van.
9: "meg te vagy aki meg akarja tiltani nekem, hogy részt vegyeknegy " demokratikus" előválasztáson."
Látom egy cseppet sem zavar, hogy nem te vagy a kérdés tárgya , hanem a Susnyás barátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!