Dobrev Klára 50 éves, de a plakátján 20 évesre retusálták. Erre mi szükség volt? Ez nagyon gáz szerintem.
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 09:02
1/12 anonim válasza:
Hol?linkeld már be.
Mondjuk és is megnézném misa bácsit pocak nélkül amint kergeti a labdát,csak ilyen szintű retusálásra még nem képes a mai technika.
2/12 anonim válasza:
Csak a szokásos, Fletó tartja magát ahhoz, hogy nem bontja ki az igazság minden szeletét 🤫
3/12 anonim válasza:
Mindenkit fiatalabbra retustálnak és mindenki tudja is ezt. Erre a fogyasztóknak van szüksége hogy teljes legyen az ideál a szemükben.
4/12 anonim válasza:
A szar akkor is szar marad, ha kosztümöt adsz rá.
5/12 anonim válasza:
A cigányból sem lesz ember, ha miniszterelnök akkor sem.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom azt a retust elképzelni, ami segít rajt :D
7/12 anonim válasza:
Nincs ebben semmi gáz,nem törvénybe ütköző a retusálás,ha most nem írod hogy ötven, én hatvannak néztem.
8/12 anonim válasza:
Nem védeni akarom, de ezen miért pöccentél be? Ez 2021-ben meglepő, hogy retusált képet raknak plakátra?
9/12 anonim válasza:
Nem tudom, melyik plakátot nézted, de nekem úgy összességében vagy 500 évesnek tűnik. Már a fásli is leperget hamvas testéről, olyan öreg. De ez nem is annyira a külsején látszik!...
10/12 A kérdező kommentje:
A postaládába dobták be, szorólap. De gondolopm mindenhol majd az a aképet használják, biztos van plakáton is, vagy lesz.
2021. máj. 28. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!