Igaza van e Szanyi Tibornak abban, hogy amelyik vállalkozás nem tud 250 nettót fizetni az alkalmazottainak, az nem tekinthető vállalkozásnak?
2021. máj. 28. 01:50
11/23 anonim válasza:
#3 Amelyik munkaerő olcsó, az olyan is.
13/23 anonim válasza:
Igaza van, egy ilyen vállalkozás inkább az uzsora meg pénzmosás kategória már.
14/23 anonim válasza:
Itt átlagról van szó? Mert nem mindegy, hogy a takarító keres 250 ezret, vagy a mérnök. A takarító keres 150 ezret, a mérnök 600 ezret, a többiek meg 200 ezret. Az átlag nagyjából megvan. De ez most is így van kb.
15/23 anonim válasza:
Egyszer kiszámoltuk. Az én munkahelyem cége egy családé. Az éves bevételük 5%-át vettük TISZTA nyereségnek, igy a NAPI tiszta keresetük háromszázezer ft. De nem számoltuk bele, hogy milyen zsugori kis csaló banda, igy ennél is jóval több lehet. Megy a fekete pénz, nincsenek se túlóra, se hétvégi se éjszakás pótlékok, még olyat is hallottam, hogy hármas könyvelést csinálnak. Na most kb 5-10 évente van béremelés. Xd
Ha nem lenne ennyi ügyeskedő pénzhajhász vállalkozó, aki egyébként még a kormányt is képes szidni a lopásért akkor tuti nem itt tartana ez az ország.
16/23 anonim válasza:
Kisvállalkozó... mint régen a hétszilvafás nemes, gazdasági ereje nem volt de szavazati joga sokat nyomott mert sokan voltak és mindig csörtették a kardot! Tisztelem azt a kisvállalkozót aki kockáztat, 18 órákat dolgozik meg már gyomor fekélye van... de a legtöbb nem ilyen szerintem.
17/23 anonim válasza:
15) az több mint 2 milliárd bevétel éves szinten.melyik ez a cég?
18/23 anonim válasza:
Logikusan beszél, csak túl sokat volt Brüsszelben. Kap a a dolgozó 250-et, én, mint főnök hadd kapjak már 350-et, más meg ne is legyen. az 600/hó, járulékokkal bő 1 millió, vagyis évi 12 milliót kell kitrmelni a beszerzések fölött. Mondjuk egy pardés, 20% haszonkulccsal, az évi 60 millió bevétel éveente. Nézzünk már körül a falusi kisboltok, vállalkozók lehetőségei között! És ne vicceskedjünk ilyen számokkal!
19/23 A kérdező kommentje:
Hát aki nem tud ennyit fizetni az ne akarjon vállalkozó lenni
2021. máj. 29. 14:18
20/23 anonim válasza:
Ja kisboltok... legnagyobb lehúzás. Beesik mari néni meg valami alkesz aki sosem jut be a városba és dupla áron megvesznek mindent. Álljon be a pult mögé a tulaj. Csodálkoznak nincs ember, öt éve még kanna boré meg öt rongyért kivitték az embert erdőre most meg fel vannak háborodva hogy 10 alatt senki se akar gerincsérvet kapni. Nekünk kéne kiállni. Gyárban robotolnak itt 150 ezerért. Mondom az elég??? Hát már megszoktam. Hát kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!