Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit fogtok csinálni ha nem...

Mit fogtok csinálni ha nem lesz kormányváltás jövőre?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok,ki hogy áll ehhez.

Egyetemista vagyok ,januárban diplomázunk és nem egy csoporttársam mondja azt,hogyha jövőre sem lesz kormányváltás,elköltözik az országból. (Bár így is 10-ből kb. 7 csoporttársam amúgy is el akar menni)

Ti hogy álltok ehhez?

2021. máj. 28. 00:31
1 2 3
 11/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
68%
Szerencsére kicsit többre vittem attól, mint hogy azon sírjak, hogy milyen színű az, akit miniszterelnöknek hívnak. Nyilván megvan a véleményem mindegyik "esélyesről", de eddig mindegyik alatt elboldogultam. Sokkal jobb és sokkal rosszabb egyiktől sem lesz, amit elérek azt magamnak köszönhetem, nem másnak.
2021. máj. 28. 07:42
 12/21 anonim ***** válasza:
5%
A #3-nak van igaza. Egy olyan párt kellene mint a FIDESZ, csak a politikusok 100%-ban valósítsák is meg a programjukat és legyenek tisztességesek.
2021. máj. 28. 07:43
 13/21 anonim ***** válasza:
16%
#12 Hany eves vagy? Nem rosszbol irom, de ilyan nem letezik, nem itt nalunk sehol a politikaban.
2021. máj. 28. 07:57
 14/21 anonim ***** válasza:
10%

#13 Mielőtt Gyurcsány megszületett, gondoltad volna, hogy létezhet valaha ekkora féreg?

Minden lehetséges ma már.

2021. máj. 28. 08:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Én egyik oldalhoz sem húzok,nem is tudom kire fogok szabazni.

Szerintem értelmes ember nem tartja jónak a fideszt,nagyon nem támogatom a korrupciót,megkülönböztetést (egyébként az egyetemisták kb. 90%át kirázza tőlük a hideg), viszont az ellenzék sem olyan,akit támogatnék. Szóval nem tudom...néha az az érzésem,hogy ezt az országot már semmi és senki sem tudja megmenteni.

2021. máj. 28. 08:08
 16/21 anonim ***** válasza:
14%
Én akkor örömmel végignézem, ahogy Gyurcsány és a vele lepaktáló cimborái véglegesen eltűnnek a politika szemétdombján!!
2021. máj. 28. 08:27
 17/21 anonim ***** válasza:
98%

"Liberálisként mi bajod van azzal, hogy aki akar, tanulhat hittant is az iskolában? Jelzem akár iszlámot is."

Semmi bajom nincs a vallásoktatással, de nem állami intézményben kell azt megoldni. A szekularizáció bevált, mind a politikát, mind az oktatást semlegesíteni kell a vallástól, a tudományt is és a munkavégzést is, a templomokban, illetve a vallási intézményekben azt oktathatnak, akit csak akarnak.

Mellesleg miért éppen a kereszténységet tanítják, ezzel az erővel bármelyik vallást lehetne, mert már az is egyfajta állami beavatkozás, hogy kiválasztanak egy vallást, amelyiknek a hitoktatását preferálják.

Ez egyáltalán nem liberális felfogás, sőt!

2021. máj. 28. 09:05
 18/21 anonim ***** válasza:
98%

Szeptemberben kezdtem a mesterképzést külföldön. 18 éves korom óta vágyam volt, hogy elköltözzek Magyarországról, mert más országhoz sokkal jobban kötődök, meg hát minek élném le az életemet itt, amikor annyival több és jobb lehetőség van máshol?

Szerintem aki eddig is el akart menni (komoly szándékkal, nem csak a szája járt), az el is fog, aki pedig eddig nem ment el, az nem fog emiatt. A többség inkább elégedetlenkedni fog, talán lesz pár tüntetés, de komoly, össznépi reakciót nem várnék a dologtól.

23/L

2021. máj. 28. 10:17
 19/21 anonim ***** válasza:
97%
Mert ha lesz, akkor meg maradnak? Ez eleg komolytalan. Munkatarsaimtol hallottam hasonlo fenyegetozest harom eve, azota is itt vannak. Engem nem erdekel mi lesz a valasztas eredmenye, mindenkeppen ugy tervezem, hogy jovore elhagyom az orszagot. En a tarsadalmat nem birom tovabb elviselni, az meg soha nem fog valtozni (vagy csak nagyon lassan, nem az en eletemben). Bar ha sokan elmennek ugye, akik valtozast akarnanak, mitol valtozna? (De ez engem mar nem erdekel.) Volt csoporttarsaim kb. fele mar kulfoldon van.
2021. máj. 28. 14:23
 20/21 anonim ***** válasza:
43%

Ha marad a fidesz, én megyek külföldre.

24/N

2021. máj. 28. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!