Van olyan színvonalas Magyar sportoldal ami nem a Fidesz kezében van?
Te biztosan tudsz olvasni? Mert én most megnyitottam a nemzeti sport oldalát és a címlapon nem találtam egyetlen hírt sem Mészárosról, sem a többiekről, a következők voltak a címlapon:
Jónyer István: Minden gyereknek legyen egy nagy álma, amit megvalósít. Nekem sikerült
Barátai, ismerősei és egykori csapattársai ünnepelték a négyszeres világbajnok asztaliteniszezőt.
Kondás Elemér: Megalkuvás nélkül harcolni és győzni kell
Az NB I-be visszajutást megcélzó Diósgyőr új vezetőedzője azonnal igent mondott a felkérésre.
Szoboszlai is a csapattal edzett – mindenki megérkezett az edzőtáborba
Az edzést megelőző sajtóbeszélgetésen Fiola Attila és Varga Kevin válaszolt az újságírói kérdésekre.
Görbicz most még jobban szeretné megnyerni a BL final fourt
Az ETO idény végén visszavonuló klasszisának ez lesz az utolsó négyes döntője, így még motiváltabb.
Női 3x3-as kosár: parádés magyar kezdés a grazi olimpiai selejtezőn
A brutális vihar miatt csak egy meccset játszott a magyar válogatott, azt viszont fölényesen megnyerte.
Huszák Alexandra megmutatta, mi van a hokidressz alatt!
A magyar női válogatott kiválóságának régóta dédelgetett álmát valósította meg a Sportkrém stábja.
Fiola Cristiano Ronaldóról: Volt két-három összetűzésünk
A védő felidézte a 2017-es találkozást, amelynek az lett a vége, hogy mindketten sárga lapot kaptak.
Megható üzenetekkel búcsúznak a Real Madrid játékosai Zidane-tól
Van, aki mentorként tekintett rá, és olyan is akad, aki napról napra jobb játékossá vált mellette.
Francia ellenféllel kezd Fucsovics Márton a Roland Garroson
A magyar éljátékos a 4. helyen kiemelt Dominic Thiem ágára került a párizsi GS-tornán.
Giro: újabb olasz szakaszsiker; Valter a 15. az összetettben
A Real-honlap és a Marca is írt a Puskás utca felavatásáról
Messi kézhez kapta új barcelonai szerződését – sajtóhír
„Kedvelem Depayt, de ő nem Messi vagy CR” – a holland elszállt, ezért távozik
"Van olyan színvonalas Magyar sportoldal ami nem a Fidesz kezében van?"
1. ezek szerint eddig vagy színvonaltalan sportoldalakat olvastál vagy a színvonalas oldalak a fidesz kezében vannak és a színvonaltalanok maradtak az ellenzéknek?
2. a fideszes sportoldalon más lesz a meccsek eredménye vagy mi a bajod vele?
3. nem ótvar mindegy neked ki a tulajdonosa egy lapnak ha egyszer nem politikáról van benne szó?
4: rákattintom a főoldalon a főcikkre, és a cikk alatt az alábbiakat láttam a kapcsolódó sporthírek között:
Kocsis Máté: Az én édesanyámra is gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott Gyurcsány ORIGO.HU
Csörte: Az őszödi beszéden magasra nőtt Karácsony Gergely
HIRTV.HU
A magyarokat sértegeti Horváth Csaba, Zugló baloldali polgármestere ORIGO.HU
Ez a szokásos trükkjük, hogy politikamentes tartalom mellé is becsempészik a propagandát, hogy így befolyásolják az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!