Karácsonynál még Puzsér is alkalmasabb lett volna Budapest vezetésére?
Ha kettőjük közül kellett volna választanom, akkor Puzsérra szavaztam volna. De egyáltalán nem vagyok biztosa abban, hogy képes lenne vezetni bármit is. A kommunikációja alapján nem tudom elképzelni, hogy megoldjon konfliktusokat és képes legyen dolgozni olyan emberekkel, akik nem értenek vele egyet teljesen.
De még így sem tűnik rosszabb választásnak, mint Karácsony. Puzsérban láttam azt, hogy nem pártpolitikát csinálna a fővárosban. Karácsonyt rohadtul nem érdekli a főváros.
Nem.
Karácsonynál rosszabb lett volna még Puzsér is.
Karácsony nagyon kevés ígéretet tartott be, mint főpolgármester de már menne miniszterelnöknek...
Puzsér nem alkalmas vezetőnek, de főpolgármesternek lenni nem is olyan mint egy cégvezetőnek.
Karácsony is, most is annyit csinál összesen hogy a Fudan ellen morog, meg kampányol a miniszterelnöksége mellett... Ennyi.
Puzsér nem irányított volna, Ő csak a húzónév volt.
Egy szakértői csapat írt egy 300 oldalas, megvalósítható programot...
Lehet, hogy a Fidesz közbe szólt volna és nem hagyta volna megvalósítani... Hát istenem.
Érdekes módon a karácsony pártiak pont azzal védekeznek, hogy ez nem baj hogy a kari nem csinál semmit, mivel nem az Ő hibája, nem hagyják.
Akkor a Puzsér ellen ez miért egy érv?
Puzsér megmondta, hogyha ilyen helyzet állt volna elő, hogy a Fidesz ellehetetleníti, akkor Ő lemondott volna.
És ugyebár az Ő szavának lehet is hinni, ellentétben Karácsonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!