KariGeri hogyan intézte volna a járványhelyzetet?
Amikor az újpesti polgármester családonként egy ingyen maszkot osztott szét a járvány elején, a helyi fideszesek rögtön elkezdték fikázni, hogy miért csak egyet.
Azt válaszolta - Az pontosan eggyel több, mint amennyit a kormány adott.
Soha többet nem jött szóba aa dolog.
És hogy miből?
Ha a járvány közepén jutottak milliárdok templomokra, vadászati világkiállításra, szálloda felújításra a haveroknak, akkor erre is lett volna fedezet.
"Végre ingyen parkolhatok, ezzel védekezünk a vírus ellen!"
Csakis egy fideszes lehet ilyen értelmi színvonalon, hogy ezeket bevegye 😂
Drága trollocska, az ingyenes parkolás két célt szolgált:
1) megfosztani a főként ellenzéki, főként budapesti kerületeket (városokat) a parkolási díjakból származó bevételektől;
2) megszívatni a főként ellenzéki, főként budapesti kerületek (városok) lakóit, amiért nem fideszes földesurat választottak maguknak. Most, hogy végre fizetni kell a parkolásért, senkinek sem kell 30 percet köröznie a háza előtt.
"egyetlen kérdésre sosincs válasz: MIBŐL?"
Ha OV nem engedte volna szabadon garázdálkodni güzüegeret és akkor csak a lélegeztetőgépek 300 milliárdjából értelmes védekezést lehetett volna megvalósítani. Nem beszélve az egyéb pénzekről.
-Kevesebbszer hangzott volna el a "fegyver", "háború" meg ilyesmi szavak; Lehet még operatív törzs se lett volna
-Nem lettek volna katonák az utcán, de szerintem a kórházakban sem
-Korlátozások ugyanúgy lettek volna. Franc se tudja megmondani, hogy időzítésben / szigorúságban mennyire lett volna más
-Vakcinákból kínait meg oroszt nem vásárolt volna szerintem
-Énszerintem többet teszteltek volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!