Mit tegyek a mamámmal, ha Orbán Viktor fanatikus? Túlzásokba esik.
A nagyim 76 éves, jól tartja magát egy a gond vele, hogy nagyon szereti a politikát és előre eltervezte hogy 2022ben ő a Orbán Viktorra szavaz. Mert a kormányfő mennyi mindent tett az országért, corona vírusban us mennyire helytállt stb, stb. Meg persze a nyugdíjat emelik megint, tavaly is mennyi kedvezményt kapott mindez Viktornak köszönhető.
A politika a kedvenc témája és Orbant folyton magasztalja, annyira hogy minden kormányfő szavazáson részt vett, van sok hűtőmágnese szavazati dátummal meg a fidesszel van tele. Van fideszes tolla, kulcstartója.
Mondtam neki viccből csoda hogy még Orbán nem fogadta be a családjába ,annyira oda van érte. Ha este megy a híradó nem lehet hozzászólni mert csak a politikai részt nézi.
A gond leginkább az hogy januárban betöltöttem 18at és a nagyi folyton arról beszél hogy jövőre Orbánra szavazzak, de engem nem érdekel a politika és ezt nem érti meg.
Folyton azt hallani hogy a Gyurcsány meg Orbán hogyan fikázza egymást. Valahogy úgy érzem megint Orban lesz a miniszterelnök :/ Magyarország úgy se lesz jobb egyik politikustól sem.
Semmit se lehet csinálni. Nemrég idősekkel dolgoztunk együtt, minden jól is ment, amíg az egyik bedobta, hogy azt hallotta az a rohadt Gyurcsány vissza akar jönni. Honnan hallotta, igaz-e mindegy is, utána három órán keresztül szitkozódtak, szidták a Gyurcsányt, a feleségét, de még a Karácsonyt is, pedig BP -en évek óta még csak nem is jártak... na de bezzeg a Viktor az csupa jó és kevesebbet lop - szerintük - mint amazok. :) Se abbahagyni nem akarták, se másról beszélni.
Azért ez szerintem nem jó.
Mondd el neki neki, hogy Rogán letelepedési kötvényeivel 20 ezer bevándolró jött be, szóval a migránsoktól nem véd meg.
Gyerekkori barátaiból és családtagjaiból csinál milliárdost, szóval elképesztő korrupt. Ja és azt is rakd hozzá, hogy amíg ő ilyen 1,7 %-os nyugdíj emelést kap, addig az ő adójából iss Mészáros jachtokat meg magánrepülőket vesz.
Mondd meg azt is, hogy annyira keresztények, hogy van aki közülük qrvázik, van aki melegorgiára jár.
Hagyd békén ezzel...te sem szeretnéd gondolom, ha valaki ilyen téren befolyásolna.
Amúgy bölcsen gondolkodik 👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!