Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Karàcsony Gergely...

Szerintetek Karàcsony Gergely egy beteges kamuzó, egy kóros hazudozó?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 03:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

20

Hmmmm, valóban?

Nem orbán mondta ezt?

https://www.youtube.com/watch?v=jM-CDKO4EOM

Akkor mit mondott pontosan?

2021. jún. 14. 14:26
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

20

"Csak ezt hazudjátok azóta egyfolytában."

Mióta hazudjuk ezt?

Akkortól, mikor ezt mondta Orbán?

2021. jún. 14. 14:31
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom Orbanhogy került ide, de annak a pacaknak van elképzelése és vannak sikerei.

Munkahelyek, 50% a bankrendszerben, magyar közműcégek, stb.

Geri meg ábrábdokat mond, zöld Budapestről, amit lájkolok, aztán itt a giga dugó és a leaszfaltozott tér.

És még csak azt se mondja, hogy elkúrtuk.

Szóval olyan lekvár féle,én úgy látom.

2021. jún. 14. 20:19
 24/27 anonim ***** válasza:
69%
Az a gond, hogy Orbant azért nem értitek többen, mert nem azt a színvonalat képviseli, mint baloldal. Pl. Jakab, de sorolhatnám még.. egyszerűsége jobban fekszik nektek. Csak az a baj, hogy ezt a tudatlanságot ők szépen kihasználják, jól megvezetnek titeket ezzel az eljátszott "én közületek, és értetek vagyok" szereppel. Pedig rohadtul lopnak, csalnak, hazudnak nektek. Ők meg szép csendben milliokbol eléldegélnek, meg jót röhögnek rajtatok, hogy mennyire beettétek. Szánalmas.
2021. jún. 14. 20:23
 25/27 anonim ***** válasza:
41%
Az Orbán féle gondolkodashoz nektek tolmácsra lenne szükségetek. De lehet, hogy így sem menne megértés. Szomorú, hogy az országban többen ezen a szinten megrekednek. A baloldal meg jól kihasználja ezt, kedvére, játszva manipulálja a sok tudatlant.
2021. jún. 14. 20:26
 26/27 anonim ***** válasza:
41%

Ja, és:) Karácsony igen, egy hazudozó. Nincsenek meg a képességei ahhoz, hogy adott pozíciót felelősen ellássa, és ezt hazugságokkal próbálja leplezni. Nem rég néztem egy előadását(?) a tv-ben, ahol arról beszélt, hogy tárgyalásra lehet majd bicsájtani a többkulcsos adórendszert. Lesült róla, hogy fogalma sincs, hogy konkrétan mi is az.

Ez a veszélyes. Ő tényleg egy báb csak. Őt is kihasználják, mint baloldal a tudatlanokat, csak ő szép pénzt kap ezért. Közben abban a színben tetszeleg, hogy értetek van 😁😄. Haha

2021. jún. 14. 20:39
 27/27 anonim ***** válasza:
42%
nem. a Gazdád az, kérdező
2021. jún. 15. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!