Miért jó az a magyar népnek, ha csak a Budai Várban lévő önkormányzati lakásokat osszák szét fillérekért a fidesz közeli személyeknek?
A múltkor valami államtitkárt akartak kinevezni és az miatt is törvényt módosítottak mert nem felelt meg a törvényi feltételeknek.
Ezért nem tud majd mit csinálni az ellenzék ha véletlenül hatalomra kerül. Minden törvényesen zajlik csak a fidesz szavazókon kívül mindenkinek okádhatnékja támad a magyar demokráciától.
Már a kezdet kezdetén megmondták hogy az ott élőknél cél az hogy ők is hozzájuthassanak ahhoz a lehetőséghez amihez az ország összes többi önkormányzatánál az emberek hozzájuthattak 25 évvel ezelőtt.
Eddig a Várban az önkormányzati vezetés mindig tartotta magát ahhoz a megállapodáshoz, hogy cserébe azért hogy ezeknek az embereknek akkor nem adták meg ugyanazt a lehetőséget az önkormányzati bérlakásuk megvásárlására, a bérleti díjuk alacsony maradhat és nem szólnak bele a bérlőváltásba, azt kvázi eladásként a bérlők csinálhatják.
Az elmúlt 25 évben az alacsony bérleti díjért cserébe ezek a lakók hatalmas pénzeket fektettek ezekbe az ingatlanokba az önkormányzat helyett. Nem az önkormányzat végezte el a szigeteléseket, ablakcseréket, külső felújításokat, tetőcseréket és belső javításokat hanem ezek a lakók, éppen úgy mások a saját lakásukban. Cserébe a várban a lakások nem kerültek magán kézbe.
Most egy olyan önkormányzat került a várnegyed élére ami felrúgta ezt a hosszú idejű megegyezést és egyoldalúan akarja mind megemelni a bérleti díjakat, mind eldönteni hogy ki lakhat ott tovább és ki nem. A 25 éve elmaradt lehetőséget most megkapják ezek a lakók is. A többi önkormányzatnál a Horn kormány alatt dőlt el mi lesz magántulajdonban és mi marad meg önkormányzati bérlakásnak, itt most fog eldőlni.
"Miért jó az a magyar népnek"
A magyar népnek nem jó.
A fideszes tolvajoknak jó, büntetlenül lophatnak, kisajátíthatnak mindent.
#6 Honnan veszed ezt a baromságot? Fogalmad sincsen arról kik laknak ott. Hazudsz mint a vízfolyás vagy mint kedvenced, gyurcsány.
Direkt játszod a hülyét mert leírtam jól érthetően hogy akik most ott laknak azok MÁR MEGFIZETTÉK a lakásuk árát az önkormányzatnak az elmúlt 25 év alatt azzal hogy az önkormányzat HELYETT végezték el azok karbantartását, felújítását a saját pénzükből.
Te pár ember miatt az összes ott lakót kinevezted fideszesnek. Az az önkormányzat szerinted kikből áll akik éppen ki akarnák őket tenni a lakásaikból? A csökött agyaddal hogy képzeled el, hogy ott kizárólag fideszesek laknak és majd jól megszavaznak maguknak egy olyan önkormányzatot amiben a fidesz kerül kisebbségbe?
Ekkora hülyeségnek már muszáj fájnia.
Tehát lényegében annyit tudsz érvként felmutatni, hogy merénaszontam? Hát, nem is tudom mit vártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!