A Magyar Országgyűlés alelnökei miért nem veszik el a szót a felszólalóktól?
Figyelt kérdés
Kövér László az elnök, ő mindig elveszi, ha úgy érzi, hogy a házszabályt megsértik, míg az alelnökök (Lezsák Sándor, Jakab István, Latorczai János), azok nem.2021. máj. 26. 14:48
1/9 anonim válasza:
Ezt honnan veszed? Éppen olyan gyakran megtörténik ez amikor más elnököl a parlamentben.
Csak abból nincs médiahiszti.
2/9 anonim válasza:
Mert Lacától tökösebb gyerek nincs. Szilaj stílusát még az MSZMP-ből hozta át annak idején, amikor a gengszter-váltás volt.
3/9 anonim válasza:
#2 Nem volt mszmp-s soha, miért kell hazudni?
4/9 anonim válasza:
"Nem volt mszmp-s soha,..."
Persze, hogy nem! Én voltam helyette - az!
5/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy Dagadt Lacus az MSZMP Bajszos Fiúk ifjúsági szervezetének volt az egyik tagja.
6/9 anonim válasza:
#4 Hogy te mi voltál azt te tudod. Kövér nem volt mszmp-s.
7/9 anonim válasza:
"Nem volt mszmp-s soha, miért kell hazudni?"
Persze, persze. Soha, senki sem volt...
Ő csak belülről támadta a rendszert 🤡
8/9 anonim válasza:
#7 Mutass már valamit ami azt bizonyítja hogy mszmp-s volt! az hogy itt ismételgeted a hülyeségedet attól még nem lesz az.
9/9 anonim válasza:
Lehet hogy tag volt, de tuti nem azonosult velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!