Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor Orbán le lesz váltva?

Akkor Orbán le lesz váltva?

Figyelt kérdés

[link]

Orbán 2008-ban: Egy éve sincs, hogy Orbán Viktor egy zártkörű beszélgetésen elmesélte: az őszödi beszéd kiszivárgása után a párt vezetősége kollektíve pezsgőt bontott és ivott a közelgő tizenkét éves kormányzásra. Akkor vált előttük világossá, hogy Gyurcsány Ferenc – mint az ominózus beszélgetésen fogalmazott – „idióta”, akivel azonban a Fidesz megütötte a főnyereményt. Ha ugyanis szépen magára hagyják, és csak arra ügyelnek, hogy az őszödi beszéd után a szocikat szorosan hozzáláncolják, akkor Gyurcsány előbb vagy utóbb magával rántja a pártot, az MSZP a történelmi megsemmisülés útjára lép, a Fidesznek és persze Orbánnak pedig egyszerűen az ölébe hullik a kormányzás. A Fidesz „viktoriánus” magja 2006 óta e stratégia mentén politizál, egy pillanatra sem tért le erről az útról; ha kellett, hangzatos ultimátumokkal, vagy csak az előrehozott választás mumusával rendre elérték, hogy Gyurcsány menekült előre, a szocikat pedig mint túszokat vitte magával. A válság kitörésekor a politológusok ennek az úgynevezett őszödi paradigmának a végét mondták ki, és jól el is vitatkoztak a témáról.

Orbán 2010-2022

#Orbán Viktor #ellenzék #koronavírus #COVID #2010-2022 #Orbán leváltása
2021. máj. 26. 13:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
54%
Naív és kissé prolis a gondolkodásod...de majd rájössz remélem egyszer, hogy mit és mennyire kell elhinni!!
2021. máj. 26. 14:09
 12/48 A kérdező kommentje:
#9 te egy vagy ugyanannyi minden válasznál a ✅-d
2021. máj. 26. 14:10
 13/48 A kérdező kommentje:
spoiler: #6 #7 #8 #9 #11 #12 ugyanaz
2021. máj. 26. 14:12
 14/48 A kérdező kommentje:
meg hova készit filmet orbán 15 éve történt esetről (öszödi beszéd) most nincs soros most ez van érdekes nem kelt át 50 migráns a román határon ahogy szokták mondani
2021. máj. 26. 14:14
 15/48 A kérdező kommentje:
12 évet kormányoz a fidesz utána meghagyja az ellenzéknek nem bírja felfogni a sok fideszes troll
2021. máj. 26. 14:15
 16/48 anonim ***** válasza:
92%
#10 Értem. Szóval agyad nuku, csak próbálsz kérdést kiírni. De minek?
2021. máj. 26. 14:18
 17/48 A kérdező kommentje:

#16 fideszes troll fejezd már be orbán most rászállt gyurcsányra nagyon úgyhogy remélem be igazolódik ez a mondat:

az őszödi beszéd kiszivárgása után a párt vezetősége kollektíve pezsgőt bontott és ivott a közelgő tizenkét éves kormányzásra

2010 óta vannak kormányon akkor a következő (2022) választást elvesztik

2021. máj. 26. 14:25
 18/48 anonim ***** válasza:
56%
Én arra fogok pezsgőt bontani, amikor megint elveszti az ellenzék a választást és a hozzád hasonló emberek majd az utcán hőbörögnek. Nagyon viccesek vagytok, amikor értelmi képesség nélkül tüntiztek 😂
2021. máj. 26. 14:28
 19/48 A kérdező kommentje:

na megjött pspeti 🤭

a sulis kérdéseknél is ott

voltál emészd meg 2 hét van a suliból

na de térjünk vissza a 22`-es választásokhoz:

az ellenzék fog nyerni most a fidesz

nagyon kihúzza a gyufát ezzel a fudanozással

gyurcsányozással "ellenzék oltásellenességével" ami nem létezik

2021. máj. 26. 14:32
 20/48 anonim ***** válasza:
4%
Ez már nekem is eszembe jutott, hogy mi van, ha most már elég volt nekik és már engedik, hogy le legyenek váltva. Ha megnézed a bandát, már a fele alig él, Orbán is csak torzszülöttje egykori önmagának. Szépen elloptak annyit, hogy milliárdosok lettek, és jövőre akárki is nyeri, Fekete-Győr nem tud olyan gyorsan felállni az asztalától, hogy utolérje őket, úton valami magánszigetre. Én az ellenzékkel vagyok, de szerintem ezek az évek előre le lettek zsírozva.
2021. máj. 26. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!