Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter viselkedése...

Jakab Péter viselkedése helytálló az Országház épületében?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva eddig szimpatizáltam vele, az ellenzéki összefogás jelöltjei közül őt gondoltam a legalkalmasabbnak, de a legutóbbi megnyilvánulásával szerintem túllépett egy határt.

Gyakorlatilag csalódtam benne, mert az egy dolog hogy szókimondó és beolvas a kormánynak, de ez ilyen formában szánalmas most már.

Nektek mi a véleményetek róla?

2021. máj. 25. 03:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Tehát szerinted kedves 10es az a jó, ha a füled f.szod behúzod és elhiszel mindent ennek a tahó hazug orbánnak? Gratulálok! Megérdemled a krumplidat és a pénzt is, amit ezért a hozzászólásért kaptál. Fogtok ti még koppanni bajusz ficsúrok!
2021. jún. 1. 12:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Nincs nekem bajom vele. 100szor ink ő mint Gyurcsany.

Egyedul ez a palfordulas nem tetszik.. 2018ban meg zsidozott, ciganyozott a tobbi jobbikossal. Az alapító okiratukban az van, hogy a kommunista utodpartok eltunteteseert tesznek meg mindent, erre osszeallnak az mszpvel es a dkval, aki tele a regi rendszerbol jott politikussal.

(tudom, fideszben is vannak ilyenek. Ugyanez arrol is a velemenyem)

2021. jún. 1. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem ez azt mondatja, hogy a hatalomert, a husos fazekhoz kozel kerulesert barmire kepesek, a sajat ideologiajukat is szembe kopik.

Elegge magabiztosan allitom, hogy a regi Jobbik a 22es valasztason egyedul is 30%korul lehetett volna. Rengeteg kiabrandult fideszes szavazott volna rajuk. Ehelyett Gyurcsannyal kozoskodnek, akit jobban utaltak anno mint Orbant.

2021. jún. 1. 14:41
 14/16 A kérdező kommentje:

Szerintem is, ha a Jobbik nem csatlakozott volna az összefogáshoz, akkor a bal oldali ellenzéki összefogás gyakorlatilag esélytelen lenne a kormányváltásra, másfelől a Jobbikra így kevesebben fognak szavazni ahhoz képest mit érhetett volna el a párt egyedül.

Mindenesetre én eldöntöttem és nem a Jobbikra és Jakab Péterre fogok szavazni, teljesen kiábrándítottak...

2021. jún. 1. 15:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem fogadható el, sehol.

A kocsmából is lényegében kitiltottunk egy gyereket, mert kb ugyanezt csinálta.

Bejött és csak kötözködött, de ő legalább mindig mással.

Pedig le is ülhetett volna bármelyik asztalhoz, dumálni békésen.

2021. jún. 1. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Jakab Péter feltételezem nem kiabálna, ha egy ilyen ostoba miniszterelnök tudna válaszolni a kérdésre, amit feltesznek hozzá. Az, hogy egy miniszterelnök nem érti a kérdést és teszi a hülyét ugyanúgy nem való az Országházba.
2021. jún. 2. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!