30-as, még nem az, de nem is demokrácia. Élhetsz nyugodtan, csak ne zavarj be a köreikbe😄. Gődényért is a kommandó ment pofázásért. Most az nem számít, hogy igaza van, vagy nincs. Ahol nem lehet szidni a rendszert szabadon, ahol nem lehet megkérdőjelezni egy döntés jogosságát, ahol vannak olyan témák, amit nem lehet nyílvánosan megkérdőjelezni, az nem demokrácia. Egy demokráciában lehet pofázni, nem megy ki kommandó.
2021. máj. 25. 10:03
32/48 anonim válasza:
#31-es.
Meg is érdemli (k),hogy kimenjen a kommandó, ha ilyen hülyeségeket dumál.
Azért ne hasonlítsuk már össze Gödi-papát.Mindenféle baromságokat terjeszt a sok agymosottnak, akik el is hiszik.
Ha nem tetszik valami , el lehet menni, tágas a világ.
Senkit nem köteleznek arra, hogy itt éljen.Menjen oda, ahol demokrácia van.
Hátha lesz egy jó szomszédja.:-D
2021. máj. 25. 11:42
33/48 anonim válasza:
32-es, amiről beszélsz az nézőpont kérdése, eltérő álláspont. Ami neked hülyeség, azt másvalaki máshogy látja és fordítva. Ezért ne menjen már ki a kommandó, szerintem.
A máshogy gondolkodók elnémítása pont egy diktatúrában divat. A gödény csak egy példa volt, de szerintem jó példa, nem kell vele egyetérteni, de hogy valamiért el akarták hallgatatni, az biztos.
2021. máj. 25. 12:32
34/48 anonim válasza:
Az meg, hogy mi az aktuális hülyeség, azt mindig a hatalom dönti el. Ma ez, holnap meg az. Sok olyan van, amit régen nem volt szabad kimondani, ma is van ilyen ezekszerint.
2021. máj. 25. 12:34
35/48 anonim válasza:
Amúgy azoknak akiknek nem fordul fel a gyomruk attól,ami itt folyik azok a kádár rendszerben is nagyon jól érezték magukat.
2021. máj. 25. 14:54
36/48 anonim válasza:
Mondjatok már nekem egy olyan elismerten demokratikus országot bárhol a világon ahol a házelnök az ellenzéki felszólalások alkalmával egyszerüen önhatalmúlag kikapcsolja a felszólaló mikrofonját és ha úgy tartja kedve milliós bírságokat szab ki a neki nemtetsző ellenzéki felszólalókra vagy éppen kitiltja a parlamentből őket. És ezek beszélnek szólás szabadságról meg demokráciáról. Pfffffff :))) nevetséges szánalom banda ez a fideszes bagázs. :)))) jellemük? gerincük? becsületük?
2021. máj. 25. 15:49
37/48 anonim válasza:
Nono!
Azért álljon már meg a menet!
Engedtessék már meg, hogy az alapvető tiszteletet megtartsák!
A parizerzabáló majom, és bandája amit megenged, az már gyomorforgató.
Elvégre ez egy munkahely.
Azt is el tudom képzelni, hogy esténként otthon a fürdőszobatükörben elgyakorolja a szellemesnek gondolt beszólásait, a pirosaranycseppecskéket bőszen törölgetve a tenyérbemászó kis pofikájáról.
Meg is érdemli a milliós bírságot.
Én még a Parlamentből is kibaszarintottam volna legalább egy hónapra.
2021. máj. 25. 18:01
38/48 anonim válasza:
37 gondolom, a fideszeseken kívül mindenki mást is...
2021. máj. 25. 18:32
39/48 anonim válasza:
Ellenzékiek! Nálatok valami agymosás történt. Gondoljátok újra az álláspontotokat. Fogalmatok sincs mit jelent a diktatúra, vagy éppen a demokrácia. Csak vagdalkóztok a gyurcsányista nézetekkel.
2021. máj. 25. 20:33
40/48 anonim válasza:
#39 Gyurcsányista aki nem ért egyet ezzel a fél autokrata, jogállamiságot sárba tipró rendszerrel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!