Orbán Viktor Úr mögött a Szcientológia Egyház vagy az Illuminátus Rend áll?
Érdekes hogy ezt a kettőt hoztad fel, mert nem sok közük van egymáshoz. A Szcientológia bár magam is veszélyesnek tartom egyáltalán nem olyan nagy hatalmú szervezet, mint amilyennek sokan hiszik. Kis- és középvállalati szektorban van erős jelenlétük. Kizártnak tartom, hogy komoly befolyással lennének bármilyen kormányra. Legfeljebb annyira hogy azt elérjék hogy a hatóságok ne korlátozzák őket. Na most Magyarországon (és még sok más helyen), ez sem teljesül, szóval ezt nyugodtan kizárhatod. Az illuminátusok ...hát róluk nem sokat lehet tudni. Az valószínű, hogy pár száz éve tényleg befolyásos szervezet volt a nyugati világ legfelsőbb köreiben. Nem kizárt hogy ma is de ezt nem tudhatjuk. Én szkeptikus vagyok ez ügyben. Szerintem a nagy disznóságokhoz amik történnek a világban, nincs szükség valami ördögi titkos társaságra, aminek a tagjai egy asztalnál ülve eldöntik kivel tolnak ki holnap. Ez ennél bonyolultabb.
Orbán mögött egyébként egyrészt 2 millió megvezetett szavazó, másrészt meg a német nagytőke áll. Bizony, csak ezt az ellenzékiek többsége sem akarja tudomásul venni.
7-esnek ezzel kapcsolatban hozzátenném: Orbán valójában egy István, aki Koppánynak adja ki magát. Olyan hangosan üvölti hogy ő Koppány, hogy mindenki elhiszi neki. A hívei megtapsolják érte, az ellenzői pedig szidják, de sajnos kevesen látják hogy ez csak egy színjáték a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!