Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja a menekültekkel a...

Mi baja a menekültekkel a Fidesz szavazóknak?

Figyelt kérdés

Csak mert a pártközpont kiadta hogy fújj menekültek meg fújj Soros el tudják mondani hogy mi a bajuk vagy csak fújják amit a vezírük mond?

Érdekes, nyugaton a fejlett meg gondolkodó országokban nincs semmi gond és jól elélnek egymás mellet az emberek , bízom benne , hogy a DK megoldja ezt a problémát ha kormányra kerülnek végre

2021. máj. 23. 15:51
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
7%
Én vagyok a forrás gyerekem. Nem a fideszmédiának kell hinni. Ők elhallgatják ezeket a gyilkosságokat.
2021. máj. 23. 17:36
 32/49 anonim ***** válasza:
24%
#30: Utánajár.
2021. máj. 23. 17:38
 33/49 anonim ***** válasza:
31%
Igen, a fidesz az pont olyan, mint ami elhallgatna bármi olyan hírt, amivel lehet migránsoktól rettegtettni. Teleplakátolá vele az országot ha lenne ilyen statisztika.
2021. máj. 23. 17:39
 34/49 anonim ***** válasza:
0%
32. Igen, valószínúleg a háborús és lebombázott Yemenben, Afganisztánban, Dél-Szudánban, stb. nagyon alaposan és rendesen vezetik az adatbázisokat, és amint megkeresi őket egy akármilyen hatóság, máris boldogan adnak ki bármilyen adatot bárkiről. Mert ez így van ám Mo-on is, hogy bármelyik nem-EUs ország ha kíváncsi arra, hogy te voltál-e büntetve Mo-n, akkor máris rohannak megadni rlad minden adatot.
2021. máj. 23. 17:41
 35/49 anonim ***** válasza:
65%
Tök mindegy voltak-e büntetve. Mikor idejönnek bűnözni kezdenek.
2021. máj. 23. 17:43
 36/49 anonim ***** válasza:
47%

“ Mi baja a menekültekkel a Fidesz szavazóknak?”

Így hogy viszonylag kevesen vannak az oszágban, nekem nincs velük bajom.

2021. máj. 23. 17:45
 37/49 anonim ***** válasza:
74%
Fejlettebb nyugati országok már rájöttek, hogy nem nagyon kérnek migrantkákat. Már csak az itteni libsik erőlködnek, akik még csak fényképen láttak migrit.
2021. máj. 23. 17:47
 38/49 anonim ***** válasza:
42%

"Így hogy viszonylag kevesen vannak az oszágban, nekem nincs velük bajom."

Majd ha többen lesznek lesz, akkor már a te családod is elkezdik mészárolni.

2021. máj. 23. 17:49
 39/49 anonim ***** válasza:
85%

Nem csak a fidesz szavazóknak van velük baja. Nekem pl. az a bajom velük, hogy HA ők a háborúk elől menekülnek, de van egy rakás, aki marhára nem, csak simán szegény országból jött, pl. a pakik, akkor meneküljön a következő biztonságos országig, szépen álljon meg ott, aztán vagy illeszkedjen be, vagy menjen végig a hivatalos úton, hogy beengedik-e bárhova máshova. Sokan jönnek azzal, hogy mert 56 után a magyarok is. Igen, átmenekültek a szomszédba és ott szépen ültek a sejhajukon a táborokban, ahonnan nem lehetett csak úgy elkóborolni, majd szépen meg lett nekik mondva, hogy maradhatnak, mehetnek, hova mehetnek. Nem az, hogy átmeneteltek az egész kontinensen, amerre nekik tetszett, összeszarva közben az útszélét, kövekkel dobálva a rendőrökre, ha nem eresztették őket arra, amerre nekik tetszett stb. Hazudoznak a korukról, hogy honnan jöttek, kik ők. Nem a magyar média hazugsága, mikor mondjuk a nőt erőszakoló migráns azt hazudja, hogy nincs 18, mert azt ő is tudja, hogy akkor enyhe lesz a büntetés, az orvosszakértői véleményen megkiderül, hogy a térdkalácsa alapján hoppá, van vagy 30-is.

Közben, ha mondjuk én kezdek csoportosan gyalogolni az autópályán, akkor nem azért jönnek a rendőrök, hogy elkísérjenek kedvesen oda, ahova menni szeretnék. Ha én akarok bemenni egy országba, akkor szépen a határon kivárom a sorom és okmányokat mutatok fel, hogy beengedjenek. Ha én akarok dolgozni menni valami tök másik országba, akkor vízumot kell igényelnem, a seggembe is benéznek, hogy van-e képzettségem, lesz-e pénzem megélni, vár-e konkrét munkahely meg ilyenek.

Ezeknek a töredéke jön valódi háborúk, üldöztetés elől. Ha pedig csak jobban akarsz élni, akkor az nem így működik, ahogy ezek csinálják.

2021. máj. 23. 18:07
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a bajok velük, hogy a legtöbbjük nem a háború elől menekül, hanem kihasználva a helyzetet más területekről a segélyekért.
2021. máj. 23. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!