Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem bunkóság csak így random...

Nem bunkóság csak így random odalépni egy házasodni készülő párhoz, hogy lefotóztasd magad velük?

Figyelt kérdés

Most mit szólnál ha esküvőd napján egy vadidegen csak úgy odamegy és elkezd arról beszélni, hogy pörköltszaftos és nem borotválkozott és elnézést kér miatta... Komolyan én azon agyalnék milyen rossz környék lett a várnegyed, hogy ilyen debilek mászkálnak fényes nappal.

Mit gondolt Orbán meg a csapata ez valami szép gesztus és facebookon a helye? Ennyire paraznak a választásoktól, hogy már nem képesek józanul gondolkodni?

[link]

2021. máj. 23. 10:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem, hogy nem megbeszélt dolog volt. Amúgy nem csak Orbánt nem értem, az se szoktam érteni amikor mennek a videók, hogy énekesek random megjelennek az esküvőkön és meglepik az ifjú párt.
2021. máj. 23. 11:18
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Igen valószínű hogy nem random volt sőt az is valószínű hogy az a pár valójában nem is létezik... csak színészek
2021. máj. 23. 11:20
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Hát, én nem láttam a kitörő, őszinte örömöt a pár arcán.
2021. máj. 23. 11:43
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
#13lehet Fecónak jobban örültek volna
2021. máj. 23. 12:08
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
#6 igen, csak az a különbség hogy egy random embernek van gerince is. Ha odajönne Orbán az esküvőmön random, nagyobb eséllyel hánynám le, mint egy mint egy ápolatlan hajléktalant.
2021. máj. 23. 12:10
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, annyi érvelési kultúrád van, hogy a két választási lehetőség, csak az, hogy vagy bunkóság, vagy pedig "éljen orbán"?? Mintha mindenki éltetné Orbánt, aki nem találja bunkóságnak. Na az ilyen gondolkodás miatt érdemlitek meg, hogy a nyakatokra ülepedett Gyurcsány is meg Orbán is. Imádkozok, hogy sose szabaduljatok meg tőlük! Én húzok ebből az országból.
2021. máj. 23. 12:59
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
Ez azért elég demagóg kérdés
2021. máj. 23. 13:24
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Orbán mindig bunkó volt, mindig bunkó, és az is marad!
2021. máj. 23. 15:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"sőt az is valószínű hogy az a pár valójában nem is létezik... csak színészek"

Áhh, ugyan már...

[link]

2021. máj. 24. 15:14
 20/23 A kérdező kommentje:
Az szép 😂
2021. máj. 24. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!