Szívesen lennél Mészáros Lőrinc bőrében?
Egyfelől ő a leggazdagabb magyar, szó szerint bármit megvehetne, amit csak akar. Ráadásul az új nője miatt is sok férfi szívesen lenne a helyében.
Másfelől egy kormányváltás esetén mindent elveszíthet, komoly eséllyel kerülhet börtönbe, ha rábizonyítanak valamit.
Nem jobb ennél mégiscsak a szerényebb, de nyugodtabb élet?
A pénze miatt cserélnék vele, bár végülis a 99%a úgysem az övé tehát ez se nyomós indok.
29 vagyok, nem cserélném el ezt 55 évesre.
A csaja nem tetszik.
Sportolok, lefogytam kb 10 kilót, nem akarnék 55 évesen kezdeni mondjuk plusz 30 kilóról :)
Amit írtál a börtönt sem vállalnám épp ezért, mert a pénzt úgyis Orbán visszavenné ha buknak.
Az sem szeretném hogy a fél ország utáljon meg röhögjön rajtam.
"...egy kormányváltás esetén mindent elveszíthet, komoly eséllyel kerülhet börtönbe, ha rábizonyítanak valamit."
Mi köze ehhez az aktuális kormánynak? A "független" (valójában baloldali őskövületek által irányított) magyar Bíróság dolga, hogy ítéletet hozzon. Szerinted egy jogállamban előfordulhat, hogy valakit egy esetleges kormányváltás után azonnal lecsukjanak?
5) Természetesen.
Mint ahogy az is előfordulhat egy jogállamban hogy az összes uniós beruházást megnyerje.
Nem.
Reggelente belenézel tükörbe mit látsz? Egy önállóan gondolkodni nem tudó bábot. Aki naponta többször felolvassa egy zacskó M&M cukorkáról, amit ráírtak.
Ezt a pénz sem kompenzálhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!