Milyen lenne, ha a TheVR irányítaná Magyarországot?
Semmi változás nem történne szerintem, olyan lenne, mint a fidesz alatt. A thevr a youtube fidesze, ugyanolyan manipulatívak, orruknál fogva vezetik a követőiket, akiknek bármit be tudnak magyarázni és akik meg vannak arról győződve, hogy a thevr a létező legjobb. Nagyon tévesen. Gyakorlatilag alig van a youtubeon bárki, aki merné őket kicsit is kritikával illetni, mert aki megjegyzést mer tenni, annak ők is és a követőik is vicsorogva nekimennek.
Ha videósra kellene bízni az országot, akkor inkább keresnék a youtuberek között egy szerény, normális csapatot. Nem is tudom, talán a "Pamkutya" Osbáth fivéreket, akik tanultabbak, értelmesebbek, nem manipulatívak, jobb a hozzáállásuk.
8# Azért aki nem súlyosan értelmi fogyatékos és látja, hogy Pamkutyáékkal semmi bajom nincs, akkor biztosan nem gondolja, hogy irigy vagyok.
Egyszerűen vannak káros influenszerek (mint a thevr) és vannak normálisak (mint a Pamkutya).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!