Más is van aki kormánypártiként nem ért egyet Jakab Péter országgyűlési képviselő megbüntetésével?
Büntetendő: "ficsúr"
Nem büntetendő: "Az ön büdös bunkó frakcióvezetője... odanyomul a miniszterelnök elé..." (Kövér László a házbizottsági ülésen, ahol szintén él a házszabály)
"Akárhogyan is lehet utálni az ellenzéket, de pont attól vagyunk demokratikus ország, hogy a politikusoknak tűrni kellene a kritikát nem?"
Hogy mik vagyunk? Demokratikus ország?xDDDDDDDDDD
"Akárhogyan is lehet utálni az ellenzéket, de pont attól vagyunk demokratikus ország, hogy a politikusoknak tűrni kellene a kritikát nem?"
Nagyon nem vagyunk mi demokratikus ország. Persue ennél a büntinél sokkal antidemokratikusabb dolgok is történtek már, de ez jól mutatja, hogy a gyakorlatban mikor is nem hallgatatják el mások véleményét (hülye megfogalmazás, tudom). Mellesleg hogy mered leírni, hogy ettől vagyunk demokratikus ország, mikor 10 éve csak a Fidesz akarata érvényesül? Mészáros Lőrinc is demokratikusan nyer 10 éve mi? Hogy lehet ma 1 fiatal kormányoártki, mikor hozzá minden hír eljut a FIdesz aljas gonoszságairól. 2018 ban rájuk szavaztam de akkor is utáltam őket, soha többé. Ennél mocskosabb párt nicnsen itthon. Milyen gáz, hogy a sokat utált Gyurcsány, akit a fütyisz mindennel mindig szid, sose büntetett ennyire másokat, akik leficsúrozták őt? Hogy is van ez? Mégse Gyurcsány a legrosszabb/legantidemokratikusabb? (ez így egybe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!