Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy egy...

Mit szóltok hozzá, hogy egy weboldal olyan információkat hozott nyílvánosságra, miszerint Karikó Katalint beszervezték 1978-ban és 1990-ig állományban is maradt?

Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pont erről olvasok most én is. Sokminden nem derült ki a kuruc cikkjéből🤷🏽‍♀️
2021. máj. 21. 16:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Állítólag a kémelhárítás szervezte be.

"A hálózati nyilvántartás szereplői" című, Bálint László által írt, 2017-ben megjelent könyben van.

2021. máj. 21. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Esetleges jelentéseivel ártott valakinek? Mártott be ártatlan embereket? Vagy mi a büne???? Ezt irjátok már ki ide! Vagy csak az az érdekes, hogy meg lehet valamiért ugatni? Nem a feljelentései miatt kapott most elismeréseket, hanem a tényleges tudományos munkájáért. Mi a retkes .... bajotok van akkor? Nézzetek már tükörbe! Értetek el ezred annyi eredményt mint ö?
2021. máj. 21. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezeknek a dolgoknak semmi jelentősége, valójában csak sz@rkavarás. Ez jellemző a magyarságra, ezért vagyunk ott, ahol.

Sokkal jelentősebb azoknak a szerepe, akik nem szerepeltek listában, de mindenféle olyan kiváltságokhoz jutottak szerény vagy nulla tehetséggel, amelyeket más nem kapott meg és nem teljesíthetett az ország hasznára. Nekem volt 2 olyan egyetemi évfolyamtársam is, aki már akkor is picit gyanús volt. Az egyik kifejezetten közepes képességű volt, még szociális ösztöndíjat is kapott, miközben a szülei kisiparosok voltak, ő az akkor legdivatosabb módon öltözködött és a legdrágább kozmetikumokat vette. Amikor pár évvel később tanszéki állományba került, akkor az nekem egészen megdöbbentő volt, mert ismertem közepes képességeit. Érdekes módon egészen tanszékvezető egyetemi tanári beosztásig vitte, MTA doktori címet szerzett, de tudományos publikációinak fényében is igencsak gyatra teljesítménnyel. A másik kifejezetten nagyon szorgalmas évfolyamtársnőm volt, aki már 18 évesen párttag volt és ezt egyetemi vizsgákon ki is használta, úgy, hogy szem- és fültanúja voltam jelenlevőként annak, amikor a buktatásról sírással és párttagsága emlegetésével végül "feltornázta" jelesre a vizsgaeredményét. Olyan kiemelkedő hírű intézménybe került végzés után, amiről mások csak álmodozhattak. Kapott az USA-ba ösztöndíjat, majd ő is MTA doktor lett, de szakmai kollégái is mindig valódi teljesítmény nélküli törekvőnek tartották. Az ilyen valódi teljesítmény nélküli emberek csak elveszik és elvették a helyet a ténylegesen rátermettek elől, és rengeteg van és volt belőlük.

2021. máj. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!