Dr. Kövér László Mihály Házelnök és Birságkivető Úr hogyan kalkulálta ki azt az összeget, ami 9,6 millióra jött ki? Miért nem például 10,2 vagy 8,4 milla lett belőle?
2021. máj. 21. 15:00
1/28 anonim válasza:
Olcsón megúszta.
Majd Feriné idejében ficsúrozzon. Viszik egyből Recskre.
2/28 anonim válasza:
#1 fidesznyalonc
kérdező: hasára üt
3/28 A kérdező kommentje:
2: "kérdező: hasára üt"
Ennek a szikkadt faszinak nincs akkora hasa, hogy ekkora szám jöjjön ki! Akkor mégis, hogy? :)
2021. máj. 21. 15:09
4/28 anonim válasza:
2!
Agyhalottak vagytok, ha mindenhol Fideszest vizionàltok ahol nem értenek veletek egyet.
Nem tudom elfogadni a Jobbik dk-val való összeborulást. Mert borítékolható, hogy feri meg fogja puccsolni és alapból elvtelennek tartom.
5/28 A kérdező kommentje:
4-es!
A kérdés a bajszos inkvizítor önkényeskedéséről szól, nem pedig a puccsista Feriről!
Tudsz-e róla?
2021. máj. 21. 15:19
6/28 anonim válasza:
Biztos, hogy a képviselői díjazását vette alapul, és abból kalkulált.
7/28 A kérdező kommentje:
Szerintem a "ficsúr" jelző kimondása nem egyenlő az ország szétlopásával, amiért viszont, egy forint büntetés sem jár. (kövér szerint, legalább is!)
2021. máj. 21. 15:31
8/28 anonim válasza:
Megszámolták, hogy hányszor nyalta ki a Feri fenekét, majd elosztották 10-zel.
9/28 anonim válasza:
Mert Köteles Laci nem fideszes?
10/28 anonim válasza:
Párhavi tiszteletdíja a büdősbunkónak, nyugi, meg van az határozva, hogy ekkorra prosztóságra mit lehet kivetni. Én keveslem, mert a büntetések után is ugyanolyan ótvar módon viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!