Dr. Orbán Viktor Mihály milyen ajándékkal készül a barátja Mészáros Lőrinc Aladár esküvőjére?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 21:24
11/20 anonim válasza:
Az az 500 milliárd nem elég, amit neki összelopott?
12/20 anonim válasza:
még a végén ihletet kap az esküvőn és törvénybe iktatja az első éjszaka jogát, ami mo n úgy valósulna meg, hogy a területért felelős fidesz úrhoz kell majd vinni, megba szatni a lányod az esküvő előtt.
pl rezsi szilárdnak még örülnének is a kiscsajok :D
13/20 anonim válasza:
Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy a mi pénztárcánk fogja bánni!
17/20 anonim válasza:
Táncsics-Radikális Balpárt zászlóval
18/20 anonim válasza:
Semmivel, annyit mond, Lőrincem szívem. Tudod te őrzöd mindent amit loptam a teljes vagyonomat, nyisd ki a kincstárat és vegyél ki most belőle egy jelképes összeget a saját részedre de meg ne tudjam, hogy ebből rendszert csinálsz....hahaha csak viccelek, sok boldogságot nektek és nagyon vigyázz ám magadra nehogy bajod essen, nem szeretnék úgy járni mint ez hülye Lajos az a barom.
19/20 anonim válasza:
Hát mit adjon?! Egy nagyobb kakilásért szállodàt szokott adni....mit adjon esküvőre, Ausztriát?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!