Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Orbán Viktor hatalom...

Szerinted Orbán Viktor hatalommániás?

Figyelt kérdés
indokolhatod is a válaszodat.
2021. máj. 20. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Lehet szeretni vagy sem. De, hogy hatalom mániás, az fix.

Ha bármely minisztere vagy más magas rangú kormánytag túl népszerű és önálló kezd lenni, akkor jön egy Trianon a minisztériumára, és a 2/3-át átszervezik másik minisztériumok alá. Az illető pedig "önszántából visszavonul" valami mondva csinált lényegtelen pozícióba ahol nem nagyon szerepelhet.(lásd pl Lázár Jani)

Ezért van az, hogy bár 10+ éve van hatalmon a fidesz, mégis 1-2 évente van mindenféle kormány átalakítás, területek átszervezése, stb az oktatás terén pl közel évente van valami változás.

2021. máj. 20. 21:59
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Na ugye! 11

A hetes voltam.

2021. máj. 20. 22:03
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a kérdező fideszes és provokál, ugyanis rögtön itt termettek a bajtársai.
2021. máj. 20. 22:04
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

Igen az.

Igazából már a demokráciával is szembe megy hogy megtartsa a hatalmát.

Gyakorlatilag kialakított egy olyan szavazati rendszert ahol nem sok esély van arra hogy legyőzik. Megírt a pár egy számukra megfelelő alaptörvényt stb.

Szóval minden adott , személyi kultusz hogy van-e...

Nyilvánosan nincs de az mindenkiben megvan hogy az ország "uralkodója" Orbán Viktor és ő a párt feje.

2021. máj. 20. 22:20
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Igen. Indoklás: Leszarja a mayghar népet, direkt kerüli a magyar nép kívánságát és sajjátját teszi meg. Mészáros, foci EB, nemzeti konzultáció. Mit akar a magyar nép és mit Orbán? Melyik válik valóra? Tippelj!
2021. máj. 20. 22:34
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Orbán jól tudja, hogy a magyar nép nem őt akarja, ezért nyilatkozik csak és kizárólag seggnyaló médiának és semmi másnak!
2021. máj. 20. 22:35
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Tíz körömmel kapaszkodik a hatalomba, az látható. Mindene a hatalom, ez az élete.
2021. máj. 20. 23:30
 18/21 anonim ***** válasza:
13%
Inkább pénz... a hatalom viszont egyenlő pénz.
2021. máj. 21. 02:20
 19/21 anonim ***** válasza:
6%

Jól elbeszélgettek egy kitalált dologról.

Közben meg egyetlen egy valódi dolgot sem mondtatok, mogy miért is lenne hatalommániás, mi az ami ezt bizonyítja. Gondolom mert nincs ilyen.

Ezzel szemben én (és még más is aki szintén ellenkező véleményen van) már az elején konkrét bizonyítékot adtam arra hogy NEM hatalommániás, hiszen azonnal visszalépett volna a miniszterelnöki poszttól 2006-ban és átadta volna egy sokkal kisebb pártnak, ha ez kellett volna a pártja, politikai oldala kormányra kerüléséhez.

Mondjatok már valami tényt, valódi jelet ami azt mutatja hogy hatalommániás lenne!

Előre szólok, az, hogy a megválasztott legnagyobb létszámú parlamenti frakció vezetőjeként miniszterelnök 11 éve, az nem ilyen!

2021. máj. 21. 09:26
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
Az alapgondolatom az, hogy igen. Aztán megismertem a Vona Gábort, - amely tény elbizonytalanított egy kicsit.
2021. máj. 21. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!