Szerintetek baj, hogyha ez alapján szavazok majd Márki-Zay Péterre, Karácsony Gergely helyett?
Engem ezek nem érdekelnek, senki se várta - némi józan realitással -, hogy ebben az ellenszélben majd haladni lehet. Egy percig se vártuk ezt, nem csodatevésére szavaztunk, hanem egy világnézet mellett.
Igen, hidd el, nekem is van dilemmám: van, aki közelebb áll az értékrendemhez, és van, akivel nagyobb esélyét látom egy kormányváltásnak. De ebben a döntésemben semmit nem fog befolyásolni az, hogy a média mi szépeket ugat, ferdít egyikről-másikról össze.
szerintem inkább nézz meg egy önkormányzati napot mert márky zay fel szokta tölteni.
olyanokat koppint a fideszesek orrára, hogy szinte csókolommal köszönnek neki már a felszólalásuk előtt.
karácsony meg egyezkedne megbeszélne ezekkel a férgekkel, amivel legalizálná őket, akik a magyarság ellenségei.
a mostani jelöltek közül eddig egyedül márky bizonyította, hogy a helyére tudja tenni a fideszeseket tettekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!