Orbán Viktor Úrnak nem kéne konditerembe járnia, hogy ne piszkálják az alakjával?
11
És Orbán miért nem volt magyar válogatott dzsúdós?Ki tiltotta meg neki?
Én csak arra reagáltam,hogy az egyik válaszoló azt mondta,57 évesen hogy kéne kinéznie.
Nem minden 57,60,65 éves ember pocakos.
De engem nem az érdekel,hogy néz ki,hanem,hogy mit tesz
"#8: Unalmas vagy. Kinek produkálod magad, te szerencsétlen? (Nem mintha érdekelne a nyomorod...) :)"
Mégis csak érdekel, hiszen kommenteltél. Amúgy meg ugye nem is a gyakorin lennénk, ha nem személyeskedne senki! :D
El vagytok sokan tévedve, a szavazásnál nem csak az internet-nemzedék lesz jelen, hanem azok is, akik bizony úgy gondolkodnak, hogy:
"Egyél, egyél, fiam, mert jön egy betegség, miből fogysz le."
"Látod, milyen szép, gömbölyű az a leány, és te mért nem eszel rendesen?"
"Jaj, de szép, az a kövér kiscica, hozd gyorsan a tálat, kapjon enni!"
A legkövérebb megy elöl, ő a falu tekintélye. Egy nyegle gyereket nem lehet komolyan venni. Az legfeljebb inasnak jó.
Ember mázsánál kezdődik. Gyerekek ez Magyarország, nem az egészségtudat meg a szivárványzászló.
ha szó szerint vesszük, akkor nem.
mivel a megjelenésben 80% a kajálás az étrend és 20% az edzés.
vagyis ahhoz, hogy ne legyen dagi gyakorlatilag semmi lenne a konditerem.
sőt egy zabáló, lassú anyagcseréjű daginak csak még jobban meghozná az étvágyát és még több kalóriát vinne be edzés hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!