Jobboldaliak! Nektek a jelenlegi politikai palettáról melyik jobboldali(nak tekinthető) párt a legszimpatikusabb?
#1.
Azért a Jakab nyilatkozataiból még elő előbukkannak jobboldaliságra utaló részletek (pl. a szivárványcsaládok ügyében) de az igaz, hogy már bőven letért a jobbik az eredeti útjáról.
1-es!
Látom nem nagyon vagy tisztában a fogalmakkal. A Jobbik csak a választási összefogásba nevezett be, nem pedig a baloldali eszmékbe.
Szedd össze magad öreg, mert így soha nem fogod megérteni az összefüggéseket!
#3. Figyelj már, bakker. Szerinted mégis miért kellett belépnie a Jobbiknak a Gyurcsány-féle összefogásba? Véletlenül nem azért, mert már ezt megelőzően a negyedére esett vissza a párt támogatottsága? Akik komolyan gondolták a pártból a valódi Jobbikos eszméket, már réges rég kiléptek, és vagy a Mi Hazánkban nyomják, vagy sehol. Keresd ki nyugodtan, hogy mi szerepelt anno a Jobbik alapító okiratában, ki ellen jöttek létre? Spoiler alert: most ezzel a politikussal vállvetve indulnak a választáson, egészen szürreális. Ma egy zsidógyerek vezeti az egykori nácipártot, ez valami hihetetlen nevetséges. És akkor te akarsz másokat oktatni az összefüggésekről? :)
Amit te még Jobbiknak hiszel, az ma már a Mi Hazánk, a mai Jobbikból pedig Ballik lett, világ szégyene.
Jaj ne megint egy Fideszes belekerül a ballik VS kisnyilasok hurokba.
A következő kérdésnél ugyanezek az emberek azt fogják a dk-soknak bizonygatni, hogy a Jobbik ugyanaz a rasszista náci párt amelyik volt 😂
#5. Igen, igen. Én vagyok mindkét kommentelő, mert valójában TI vagytok a többség, bárhogy is próbálja ennek ellenkezőjét a kormánypropaganda elhitetni. Igazából minden fideszes user én vagyok az oldalon, sőt én egyedül szavaztam legutóbb a Fideszre hárommilliószor.
Avagy tényleg azt hiszed, hogy nem mondjuk a néhány százezer DK-s szavazó kisnyugdíjas a felülreprezentált az oldalon?
Én egyébként a kiábrándult Jobbikos vagyok pont. Elképesztően vak és ostoba az, aki szerint nem történt semmi, és ez még mindig ugyanaz a jobbik, mint mondjuk a tíz évvel ezelőtti, egyúttal sokmindent meg is magyaráz az ország állapotáról, hogy nem kevés ilyen sötétben elő ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!