Mit gondoltok arról az ötletről, hogy nyilvánossá kellene tenni az ellenzéki előválasztáson szavazók névsorát?
Mérő László vetette fel, hogy a fideszes trollok ne tudják befolyásolni az előválasztást. Szerinte ez más országokan is műkődik, pl. Amerikában is nagyjából tudják mindenkiről, hogy ki republikánus vagy demokrata elköteleződésű.
Ezzel csak az a gond, hogy miért kell még jobban polarizálni a magyar társadalmat és mi legyen azokkal, akik csalódtak a Fideszben, de nem is ellenzéki elköteleződésűek, és csak akkor támogatnák őket, ha egy bizonyos jelölt nyerné az előválasztást?
Itt a cikk.
Na akkor mondok valamit...én beregisztrálom magam az ellenzék előválasztásra. Leadom a voksomat. Ők nyilvántartásba vesznek, mint ellenzéki szavazót. Aztán a parlamenti választások során a fülke magányában szépen beikszelem a Fideszt....na ilyenkor mi van?
Én erre készülök, ráadásul így hiába a lista, nem fogják az életben megtudni, hogy abból Kína valódi szavazójuk 🤔
Sajnos ez nem jó megoldás. Nagyon remélem hogy az ellenzék fog győzni, de az hogy publikus legyen hogy ki kire szavazott, az nem járja.
Bár amúgy én benne lennék, ha azért lenne így, hogy hatalomra jutás után az összes fideszest börtönbe zárják :)
"Azt, hogy ilyet demokráciába nem csinálunk. Állítólag az ellenzék akarja a demokráciát és most van diktatúra."
Előbb demokrácia ez, minthogy a Fidesz konkrétan az ellenzék elől is ellopta a pénzt, ha netántán hatalomra kerülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!