Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikos szavazóknak nem...

A jobbikos szavazóknak nem kínos az, ahogy Jakab Péter a Parlamentben viselkedik?

Figyelt kérdés

A felszólalásai gyakorlatilag lényegtelenek, csak az a célja vele, hogy útszéli stílusban jól odamondjon valami durvát Orbánéknak, aztán Kövér elvegye tőle a szót, és ezzel is műsort csináljon magának.

Nem szánalmas ez?

2021. máj. 17. 18:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%
Az ő feladata, hogy hozza a panelproli szavazókat, pirosaranyostól és parizerestől...
2021. máj. 17. 18:49
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagyok Jobbikos, de szerintem tök jó, hogy végre valaki megszólal, és csinál egy kis változatosságot.
2021. máj. 17. 18:50
 13/23 anonim ***** válasza:
32%
Én bírom, és rá szavazok. Más kérdés, hogy mi lesz 2022 után? Csak szájkarate, vagy tettek is?
2021. máj. 18. 23:16
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem a parlamentbe való Jakab stílusa, az tény. Csak sajna a fideszesek nem érdemelnek egy gramm tiszteletet sem.
2021. máj. 19. 06:27
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

Mindenkivel úgy kell beszélni, hogy megértse!

Jakab - hála Istennek - kimondja az igazat, és a nép nyelvén beszél!

A "ficsúr" szó úri-gyereket jelent!

Az nem újság, hogy a komcsi Kövérnek ez a fogalom ismeretlen...

Orbán és Kövér süllyesztette le a Parlament tekintélyét!

Orbán 1990-ben teli torokból üvöltötte Antallnak, hogy a "miniszterelnök hazudik"... De hát tudjuk "Bolond lyukból bolond szél fúj" - mondá Orbán, és a bajszos Kövér bakkecske vigyorogva bólogatott hozzá!

Én, mint Jobbikos nagyon örülök, hogy végre egy olyan ép elmájű ember vezeti a pártot, aki kizárólag az ország érdekeit tartja szem előtt, és nem a nemzetieskedő üres nyomulást!

A politika a kompromisszumok művészete; Jakab nagyon jó politikus!

2021. máj. 19. 09:05
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
Igenis mondja ki a véleményét, nem mondott hazugságot. Teljesen igaza van. Szemét banda..
2021. máj. 19. 12:03
 17/23 anonim válasza:
36%
Nektek komolyan a kultúrált stílussal van a legnagyobb bajotok?! Nyíltan szétlopják az országot! A semmirekellő sportolókba öntik a pénz! Menjetek már be a nagy infektológiai kórházba! Már az udvaron széthányjátok magatokat! A fiataloknak egyre kevésbé van esélye bármit is elérni itt! Ja persze, menjen ki mindenki külföldre dolgozni, csak azt felejtitek el hogy 100 milliárdokat külföldre adóznak ezek az emberek! És azért mert pár embernek jobb lesz, attól sokaknak meg csak a szar jut. Szánalmasok vagytok!
2021. máj. 20. 09:47
 18/23 anonim ***** válasza:
38%
Egy fideszes képviselő (Sárospatak) 3,5 millió forintnyi benzint "tankolt a kocsijába" - az Országgyűlés üzemanyagkártyájáról, amit a képviselők (szintén) ingyen kapnak! Szerintetek ez nem pofátlan lopás???
2021. máj. 20. 10:01
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

Jakab nem véletlen tudta megerősíteni a Jobbikot:

[link]

2021. máj. 20. 10:02
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
Kövér László a kínos szerintem. Neki pártatlannak kéne lennie, de nagyon nem megy.
2021. máj. 21. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!