Jövőre nem nyer a Fidesz?
Most, hogy ráébredt a félcédulás ellenzék az 1:1 felállás egyetlen esélyére lehet némi remény azért valljuk be. A önkormányzati választások ezt alátámasztották. Véleményen szerint kettő dolgon múlik majd az egész.
1. Lesz-e újra elégséges ellenzéki részvétel? 2018-ban láthattuk, hogy közelíteni kell a 70%-os részvételt ahhoz, hogy a Fidesz túlnyerhető legyen. Sajnos az ellenzék rengeteg szavazót veszített a covidkezeléssel kapcsolatos álláspontjuk miatt, rettenetes sok a svéd modell párti aki ilyen kormányt nem akar. Ezen az segíthet, ha ugyanez a csalódott tábor lejön a Fidesztől is, más nem nagyon.
2. Képes lesz-e végre ellenőrizni a körzeteket az ellenzék? Az ellenőrizetlen körzetek eredményének manipulálásával ilyen kicsike különbség ami várható nagyon könnyen győzelemmé sőt újabb 2/3-dá alakítható, a kutya nem fogja tudni mi volt a valós eredmény ezekben a körzetekben, lásd 2018-at.
Csak a balosokat neeeeee,könyörgöm!
Meg a parizerzabálót seeeee!
Hajrá O.V.! :-)
16!
Unalmas! Igen tudjuk, lopnak. Mindenki is lop.
Ahogy korábban is, csak ezt szeretik elfelejteni.
"csak azért mert Orbán Viktor haverja"
Ezt te gondolod így vagy van erre bármi bizonyíték?
#16-os!
Engem ugyan nem érdekel,hogy kinek a zsebét tömi!
Sem neked, sem nekem nem lesz több zsé!
A másik, az sem hat meg, hogy milyen gazdag Mészáros.Kit érdekel?
Simán bemegyek az Ő szállodájába is, ha úgy alakul, és nem játszom óvodásat, hogy "csakamészárosébanemmmmmmegyünk".
Loptak a régiek is, lopnak az újak is.
Én is lopnék , ha tehetném, és szerintem mindenki, akinek csan egy csöpp esze, és lehetősége.
A moralitásom nem kérdezné meg, hogy : Hééé, nyuszika, vajon jó-e , hogy a kis lopcsi pénzből melengetjük a seggünket a Szesell -szigeteken? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!