Hmhm, a cikket nem olvastam, hanem a pontokan összefoglalva, de máris be kell játszani az ostoba kártyát, nem? Félrértettem, de egyből ugye támadni kell. Viszont a többi pont sem túl normális, főleg a halálbüntetés és a bérrabtartás. Apropó ha már idióta vagyok, libsi hazaáruló mikor leszek?
2021. máj. 16. 15:59
23/33 anonim válasza:
A halálbüntetés olcsóbb, mint élete végéig eltartani a börtönben egy brutális gyilkost. A bérrabtartásról: a magyarországi "börtönök" egyrészt inkább wellness-szállók, másrészt túlzsúfoltak, mindkettőre megoldás kell. Tudsz jobbat?
2021. máj. 16. 16:01
24/33 anonim válasza:
Akkor gondolom azzal sem vagy tisztában, hogy jelenleg nincs eltörölve a halálbüntetés, csak fel van függesztve. Bármikor visszahozhatja a jelenlegi kormány is, ha úgy ítéli meg, hogy valaki annyira szörnyű tettet követett el. Nem is olyan régi esetnél vették fontolóra.
Hát egyébként én tényleg nem értem, hogy miert politizálsz, úgy, hogy fogalmad sincs az egészről, csupán élvezetből felteszel, hülye provokatív kérdéseket, úgy, hogy FOGALMAD SINCS AZ EGÉSZ TÉMÁRÓL!
2021. máj. 16. 16:06
25/33 anonim válasza:
23: a halálbüntetéssel az a probléma, hogy nem visszavonható, a rendőrség/bíróság szokott tévedni, ültek már ártatlanok sok évet más miatt, amikor nem is ők követték el
Ha ez is beleértendő, hogy tévedésből ártatlanokat is megölhetnek, akkor is legyen halálbüntetés?
2021. máj. 16. 16:18
26/33 anonim válasza:
Most akkor túlzsúfoltak, vagy wellness központok? Döntsed már el. Ha wellness központ, akkor miért nem mész be pár hónapra? Nettó baromságokat hord össze Toroczkai. De ezt a te birka fajtád benyalja.
2021. máj. 16. 16:30
27/33 anonim válasza:
26-os az a nettó baromság amit te mondasz, kérdezz már meg egy volt elítéltet, vagy egy börtönőrt mi van bent, és utána okosítsál.
A Wellnest meg úgy értsd, hogy egy cigányteleperől bekerülni kész luxus. De gondolom összefüggéseket keresni, és meglátni, már korlátolt vagy.
2021. máj. 16. 16:46
28/33 anonim válasza:
Neked biztosan wellness lenne, ha tíz cellatársad minden nap lerabolna csicskáztatna reggeltől reggelig.
2021. máj. 16. 17:08
29/33 anonim válasza:
Kár beléd a szó, túl sötét vagy ember.
2021. máj. 16. 17:12
30/33 anonim válasza:
27: valószínű így értette, hogy a cigányoknak wellness a putrihoz képest, nem pedig hatalmas büntetés, és a bűnözők elég nagy százaléka közülük kerül ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!