A kinai oltás miatt diszkriminálva lettem. Mikor fog vége lenni az egész háborúnak?
Most tudtam meg,hogy a munkahelyemre nem mehetek vissza júliusig. (Nyugat-EU)
mert a keleti oltásokat nem fogadta el az EU. 1 hónapom volt,hogy beoltassam magam igy csak keleti vakcina volt.
Köszönöm szépen kedves kormányunk.....
És mi miatt nem társulnak hozzá olyan jogok, mint a másikhoz? Az EU miatt. Akkor most ki is a hibás?
Azért fényezik a keleti dolgot, mert a keleti vakcinákkal értünk el 2x olyan oltási tempót, mint a többi ország.
Az EU-s bürokraták faszoskodnak olyan oltóanyaggal, amikről egyébként már bebizonyosodott, hogy hatékony és biztonságos. A kínai Sinopharmnak már van WHO-s engedélye, az orosz Sputnikon meg az EU már két hónapja ül. Érdekes módon az EU-s érdekeltségű Pfizer és Astra megkapta 3 héten belül az engedélyt.
Mekkora kamu kérdés!
Üzleti útra bármikor lehet menni negatív teszttel.
Minden héten bejelentnek pár kétoldaló megállpodást, hogy elfogadják egymás oltási igazolását.
Az oltásigazolási kártyán nincs feltüntetve a vakcina.
Már a WHO is elfogadta a kínai vakcinát.
"De azt se értem hogy akkor miért fényezik ezt a keleti dolgot."
Van, aki egészségügyi megfontolásból kér oltást és nem azért, hogy a be nem oltottakhoz képest többlet jogai legyenek.
Én is astrat adattam be.
Egy hónapja is egyértelmű volt, hogy a kínaival nehézkes lesz utazni. Főleg, ha külföldön dolgozol utána lehetett volna nézni szerintem...
"Én is astrat adattam be."
Attól meg fogsz vakulni egyik szemedre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!