Orbán Viktor tisztában van vele, hogy Közép-Nyugat Európa legélhetetlenebb országát vezeti?
Figyelt kérdés
A parlamenti gyűléseken, látszik, hogy esze ágában sincs az országot javítani, fejleszteni, már ott tartunk, hogy ROMÁNIA jobb gazdasággal rendelkezik mint mi, ha egy külfölditől megkérdik, mi jut eszébe Magyarországról, valószínüleg az lenne a válasza, hogy V4, Osztrák Magyar Monarchia, ja meg egy korrupt visszamaradott rendszer. És mielőtt betámadnátok, hogy akkor húzzak innen, én szeretem az országot, csak a kormányt nem.2021. máj. 16. 07:50
41/46 anonim válasza:
40
Attól még igaz. Vajon mennyi az esélye, hogy kövér is vagy? :D
42/46 anonim válasza:
"Direkt írtam nyugat-közép Európát, mert azok közül ez az egyik legcsóróbb, a kelethez képest jól állunk." - Ezek szerint kelethez képest jól állunk. Akkor mit akarsz? Úgy sosem fogunk állni, mint a Nyugat! És ilyen jó országvezetője, mint Orbán, még nem volt Magyarországnak.Nem kell belekapaszkodni a stadionépítésekbe, mert azokra is szükség van, és a teljes kiadásoknak nagyon minimális részét képezik, de ebbe jó volt belecsimpaszkodni az ellenzéknek. Ez egyáltalán nem visszamaradott rendszer. Csak nemzeti érzésű emberek rendszere, lehet, te nem tartozol közéjük. Ha nem lenne Orbán, már itt tolongana az összes illegális menekült, már itt is gender elmélet lenne, lehet, neked ez kell.
43/46 anonim válasza:
Folyt. akkor már házasodhatnának egymással férfiak férfiakkal, nők nőkkel. Lehet, nektek, akik ellenzik Orbánt, ez jobban tetszene.
44/46 anonim válasza:
#43: Őszintén szólva a sztratoszféra magasságából sz**om le már most is, hogy ki kivel szexel vagy házasodik. Az én életem attól egy fikarcnyival sem lesz rosszabb vagy kevesebb. Boldog lehet az az ember, akinek ez a legnagyobb problémája az életben.
Az egy kicsit jobban zavar, hogy árulók és gonosztevők által irányított, jogot ás becsületet hírből sem ismerő, urambátyám-és házmesterrendszerben működő, tanulatlan, primitív, gyűlölködő jobbágyok koldusszegény összeszerelő-országa leszünk.
46/46 anonim válasza:
#2 ez tökre nem igaz, még most, 2 év után se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!