Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FIDESZ szavazók! Ti is azért...

FIDESZ szavazók! Ti is azért szavaztok a FIDESZ-re mert jól éltek?

Figyelt kérdés

Engem a saját jólétem és gazdagodásom érdekel kizárólag, a többi nem érdekel, az se zavar ha a fél ország éhen hal.

A FIDESZ-es kapcsolataimnak köszönhetően jobban élek az elmúlt 10 évben mint akármikor, természetesen rájuk szavazok.

2021. máj. 15. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Nincsenek NER-es kapcsolataim. 15%-os szja és a családi adókedvezmény jelentősen megnövelte a nettomat és arra jön még a fizetésemelés. De hiába lenne a fizuemelés, ha egekben az szja.
2021. máj. 15. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:

6: "nincs Fideszes kapcsolatom, nem ezért szavazok rájuk."

Dehogyis nem , Misi!

Tuti, hogy csókos vagy!

2021. máj. 15. 15:24
 13/13 anonim ***** válasza:

9! Ne terelj! Ha megnézed a rendszerváltás óta van egy trendvonal, ami jól kirajzolja a magyarországi bérek vásárlóértékének növekedését, ebben vannak törése mint a 2009-13 közötti időszak vagy éppen a mostani Covid miatti visszaesés, de a végén egész szépen látszik, hogy a kormányok, legyen bárki is a kormányrúdnál szinte alig van beleszólása abba, hogy az átlagember mennyire tehetős, mert az országunk gazdasági súlya ehhez túl kicsi. innentől kezdve az, hogy te éppen, hogyan élsz az lényegében véve a világgazdaság és a saját képzettséged/tapasztalatod alapján van meghatározva. Ezért végtelenül ostoba az az álláspont, hogy "jobban megbecsülnek most" amit itt egy válaszoló oly lelkesen írt, mert nem, nem becsülik megjobban, csak most általában véve jobb az életszínvonal mint mondjuk 12 éve és 12 év múlva megint jobb lesz, de közben ez nem amiatt van, mert a mindenkori kormányunk olyan fantasztikus vagy éppen rossz munkát végez. mivel a magyar gazdaság egy exportorientált gazdaság mi akkor eszünk többet, ha mások is, ennyire egyszerű.

Engem igazán az bosszant, mikor valaki olyan szolgalelkű, hogy a saját sikerét is a kormánynak tulajdonítja. mintha valaki azt mondaná, hogy nem azért keresek többet, mert lediplomáztam, hanem mert Orbán Viktorka vagy bárki aki kormányon van ennyire szeret, na ez szerintem mind egyetérthetünk benne, hogy végtelen ostobaság.

2021. máj. 15. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!