Az a tévhit honnan ered hogy a FIDESZ tehet a sok vírus halottról?
Figyelt kérdés
A magyarok általános egészségi állapota harmatgyenge, ezért halnak meg ennyien.
A társadalom nagy része elhízott, alkoholista, dohányos, nem sportol.
Egy egészséges, életerős szervezeten tünetmentesen vagy enyhe tünetekkel átmegy akármilyen vírus.
2021. máj. 14. 11:14
21/35 anonim válasza:
Kérdező: "Egy egészséges, életerős szervezeten tünetmentesen vagy enyhe tünetekkel átmegy akármilyen vírus."
Akkor feküdj le egy-két AIDS-essel, légyszi...
22/35 anonim válasza:
a kormányé a dicsőség, és övé a felelősség is. honnan ered? hát, szerinted honnan? 10éve kormányoznak. ha nem tudtak érdemben javítani a helyzeten, hogy ne ez legyen a vége, akkor a kormány elbukott.
23/35 anonim válasza:
Am a kérdező meglehetősen ostoba ember, és nyilvánvalóan semmit sem tud a vírusokról, biológiáról, orvoslásról.
24/35 anonim válasza:
Azért az érdekes, hogy annak idején hány fideszes ismerőstől kaptam én meg, hogy mindenről a baloldal tehet, még arról is, amiről nem, mert már 8 éve ők vannak kormányon, ezt már nem kenhetik másra. Azóta eltelt 11 fidesz-kormányos év, és érdekes módon a fideszesek szerint ők most semmiről sem tehetnek, még arról sem, amiről igen.
25/35 anonim válasza:
#1-es: nagyon súlyos memóriaproblémákkal küzdesz! Sürgősen keress fel egy orvost, azt javaslom.
26/35 anonim válasza:
21
Van aki teljesen imunis az AIDS-re
27/35 anonim válasza:
#26: Akkor te is megpróbálhatsz lefeküdni egy AIDS-essel, hátha "imunis" vagy rá, nem? Meg egyébként is, ahogy az #1-es válaszoló írta (akinek egyébként én a válaszomat címeztem): "Egy egészséges, életerős szervezeten tünetmentesen vagy enyhe tünetekkel átmegy akármilyen vírus."
29/35 anonim válasza:
AIDS az más, az mesterséges betegség a coviddal ellentétben. Úgy tervezték hogy a természetes immunrendszer ne tudjon elég ellenanyagot termelni ellene. Covid pedig természetes kiválasztódást végez, és ez nagyon jót tesz a Föld bolygónak.
30/35 anonim válasza:
Professzor Gipsz Jakabot hallhattuk ^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!